Aalborg slår Magdeburg hjemme i EHF Cuppen

Aalborg Håndbold vandt et tæt opgør hjemme over SC Magdeburg i EHF Cuppen med ny træner i spidsen

Aalborg Håndbolds Søren Westphal blev den helt store spiller, da han reddede et straffe til sidst og sikrede sit holds sejr over danskerklubben Magdeburg i EHF Cuppen. (Foto: Lars Poulsen)
Aalborg Håndbolds Søren Westphal blev den helt store spiller, da han reddede et straffe til sidst og sikrede sit holds sejr over danskerklubben Magdeburg i EHF Cuppen. (Foto: Lars Poulsen)

Aalborg Håndbold tankede selvtillid lørdag aften, da tyske SC Magdeburg i Aalborg blev besejret 26-25 i EHF Cuppen.

Kampen var dramatisk til sidst, hvor Aalborg først satte en føring over styr og kom tilbage og hentede to yderligere point i gruppen, efter at det i det seneste opgør blev til nederlag på 25-28 ude mod Dinamo Bucuresti.

Stefan Madsen stod for første gang i spidsen for Aalborg Håndbold i dagens hjemmekamp, efter at Jesper Jensen fredag stoppede som klubbens cheftræner med øjeblikkelig virkning.

Se også: Se karaktererne: To dumper efter stor OL-nedtur

Det så ud til at give pote, da Aalborg gik til pause med en føring på 15-11 mod Magdeburg, der har danskerne Michael Damgaard, Jannick Green og den tidligere Aalborg-spiller Jacob Bagersted i truppen.

Anden halvleg var en tæt affære, hvor Aalborg var foran 22-20 med blot ti minutter igen, men tyskerne, som kunne bruge en førsteplads i gruppen til at få en bedre seedning til kvartfinalerne, bed fra sig mod slutningen.

Aalborgs føring blev hentet, og Magdeburg bragte sig mod slutningen foran for første gang i kampen, da det blev 24-23.

Ved stillingen 25-25 reddede Aalborg-keeper Søren Westphal et straffekast og i de sidste minutter lykkedes det at tage sejren på 26-25.

Aalborg tabte de to klubbers første opgør i Tyskland med 19-25.

Se også: Adeus Rio: Svage håndboldpiger taber OL-pusten

Sejren betyder, at Aalborg Håndbold har tre point på sidstepladsen i gruppe A. Aalborg mangler en enkelt kamp i gruppespillet, hvor Magdeburg topper med seks point - ét mere end Dinamo Bucuresti, der har spillet en kamp færre.

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) tog en flot udesejr i samme turnering, da holdet vandt med 25-23 over franske St. Raphael Var med Alexander Lynggaard på holdet. Sejren betyder, at BSV vinder sin gruppe.

Derimod løb grundspilsvinderne i Boxer Herreligaen, Team Tvis Holstebro, ind i en lussing, da holdet gæstede Göppingen, også i EHF Cuppen. Tvis-holdet blev sendt hjem med et nederlag på 23-36.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere