Aalborg-spiller skifter til danskerkoloni i Flensborg

Stregspilleren Simon Hald skifter fra sommer til Flensburg-Handewitt, der i forvejen råder over syv danskere

Simon Hald er fortid i Aalborg Håndbold. Foto: Claus Bonnerup
Simon Hald er fortid i Aalborg Håndbold. Foto: Claus Bonnerup

Endnu en dansk håndboldspiller kan fra næste sæson kalde sig Flensburg-Handewitt-spiller.

Således meddeler Aalborg Håndbold, at stregspilleren Simon Hald efter sommeren skifter til den nordtyske storklub.

- Vi er selvfølgelig kede af, at vi mister en så stærk spiller. På den anden side er vi stolte af, at vi har opfostret og udviklet Simon helt fra juniorårene, til der hvor han er i dag - nemlig blandt de allerbedste stregspillere i Danmark.

- Der er ingen tvivl om, at Simon har en stor karriere foran sig i udlandet og på sigt også på det danske landshold, siger direktør Jan Larsen i en pressemeddelelse.

23-årige Hald har ifølge Flensburg-Handewitts hjemmeside skrevet under på en treårig kontrakt. Han glæder sig til at prøve kræfter med Bundesligaen.

- Jeg er glad for, at jeg fremover skal tørne ud i Bundesligaen. Det har længe været mit mål at prøve mig af i verdens bedste liga. Jeg er samtidigt også ked af at skulle forlade klubben, der har stået mig nær de sidste mange år.

- Aalborg Håndbold betyder alverden for mig, og jeg håber inderligt at slutte min tid med en titel, siger Hald i pressemeddelelsen fra Aalborg.

I forvejen har Flensburg Rasmus Lauge, Kevin Møller, Thomas Mogensen, Henrik Toft Hansen, Anders Zachariassen, Rasmus Lind og Lasse Svan i truppen.

Så er Coutinho officielt på plads hos FC Barcelona. Foto: AP Spansk fodbold - 8. jan. 2018 - kl. 13:34 Liverpools fans troede ham ikke: Nu bekræfter Barca skaden

Se også: Åge Hareide frygtede fyring i 2016

Se også: Forfærdelig familie-krig: Nu melder stjernen igen afbud

Jan Mølby (tredje fra venstre) vandt FA Cuppen i 1986 og 1992. Foto: All Over Press Sport og Spil Liverpools berømte dansker: Det betyder virkelig noget!

1 kommentar
Vis kommentarer