Aalborg: Stor dag, når Barcelona kommer

Aalborg Håndbolds træner håber på en sejr over Barcelona i Aalborg, men han ved det bliver en svær opgave

Jesper Jensen ser frem til besøg fra Barcelona (Foto: René Schütze)
Jesper Jensen ser frem til besøg fra Barcelona (Foto: René Schütze)

Aalborg Håndbold endte på fjerdepladsen i gruppe D i Champions League, mens Barcelona vandt sin gruppe foran blandt andre KIF Kolding København.

Så den nordjyske klub er klart underdog i opgøret mod Barcelona søndag aften, og det er nordjydernes træner Jesper Jensen bevidst om.

- Vi håber på at kunne vinde på hjemmebane, men spiller Barcelona op til deres bedste, så ved vi også godt, at det bliver meget svært, siger Jesper Jensen.

Anders Eggert kan være fortid på den danske landshold. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Eggert: Det kan være slut med landsholdet

Ifølge Aalborg-træneren kommer spanierne dog til at kæmpe for de to point, da Aalborg-spillerne vil give dem kamp til stregen - og måske lidt over.

- De må gerne have ondt, når de rejser hjem. Så kan de huske på deres blå mærker, at de har været i Aalborg, siger han.

Sidste år mødte Aalborg også Barcelona i ottendedelsfinalen, og der endte det med en håndboldlektion af de helt store, da Barcelona sammenlagt vandt med 18 mål og rejste hjem fra Aalborg med en syvmålssejr.

Jesper Jensen håber ikke, det sker igen, men han er samtidig realistisk omkring styrkeforholdet mellem de to hold.

- Er vi ikke oppe i gear, så kan vi blive kørt midt over. Barcelona er, sammen med THW Kiel, et af verdens to bedste hold, så vi skal være klar på dagen.

Konstantin Igropulo skifter til KIF Kolding København. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Russisk stjerne til KIF Kolding København

- De skal ikke bare rejse hjem med de to point og så tænke, at det var endnu en dag på kontoret, pointerer han.

Selvom det er en stor mundfuld for nordjyderne, så glæder Aalborg sig til kampen, og ser frem til at få besøg af en af håndboldens store klubber.

- Det er jo en stor dag for spillerne, klubben og Nordjylland, når et storhold som Barcelona kommer på besøg.

- Spillerne glæder sig til at blive matchet på dette niveau, og så skal vi jo bare give den gas og se, hvor langt det rækker. Der er ikke så meget andet at gøre, siger Jesper Jensen.

Kampen spilles i Gigantium søndag klokken 16.50.

0 kommentarer
Vis kommentarer