Ånder lettet op

Niklas Landin måtte forlade banen mod Kroatien, men regner med, at hans knæ er klar til på onsdag

Niklas Landin måtte forlade banen efter et uheldigt sammenstød med Emil Jakobsen i den danske storsejr over Kroatien. Foto: 10030 Jonas Ekströmer/Tt/Ritzau Scanpix
Niklas Landin måtte forlade banen efter et uheldigt sammenstød med Emil Jakobsen i den danske storsejr over Kroatien. Foto: 10030 Jonas Ekströmer/Tt/Ritzau Scanpix
Følg Håndbold

Niklas Landin ser ud til at slippe billigt fra det uheld, der udløste bekymring på det danske håndboldlandshold undervejs mod 38-26-sejren over Kroatien ved VM.

Landins knæ fik et grimt stræk, da han blev ramt af holdkammeraten Emil Jakobsen i et hændeligt sammenstød i første halvleg.

Han måtte overlade målet til Kevin Møller, men Landin mener selv, at han er klar til at spille kvartfinalen mod Egypten på onsdag.

- Ja, det satser jeg meget på, siger han til TV2.

- Jeg kan godt mærke, at det er en lille smule ømt, og at det er blevet overstrakt. Men det skulle ikke være slemmere end det, lyder det fra målmanden.

I sekunderne efter kollisionen var han dog nervøs for, at han var kommet alvorligt galt afsted med knæet, der tidligere har voldt problemer.

- Det er det knæ og ben, jeg er blevet opereret i tidligere på sæsonen, så min første tanke var, at det var noget rigtig lort, siger Landin til DR.

Efter kampen kunne han selv gå ind på halgulvet, hvor han fik - lidt forsinket - overrakt beviset for, at han ifølge Det Internationale Håndboldforbund var verdens bedste håndboldspiller i 2019.

Kagemanden slog til igen

Danmark ydmyger Kroatien ved VM

Se karaktererne: Vidunderlig verdensklasse

Glem det: - Ikke i min vildeste fantasi

Mere fra Ekstra Bladet+

Dem, der i sidste ende betaler regningen for det politiske svigt, er patienterne

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind