Århus Håndbold henter skudstærk back i GOG

Minik Dahl Høegh skifter GOG ud med Århus Håndbold, hvor han er udpeget som Torben Petersens erstatning

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Den grønlandske venstre back Minik Dahl Høegh skal i de kommende to sæsoner spille for Århus Håndbold i landets bedste herrerække.

Dermed forlader backen GOG, som han har repræsenteret siden 2008 kun afbrudt af korte ophold i Fredericia og konkursklubben HC Fyn.

I Østjylland glæder direktør Jan "Tromle" Nielsen sig over, at det er lykkes at tilknytte den 31-årige ønskespiller.

- Efter Torben Petersens knæskade kom vi til at mangle en venstre back i den kommende sæsons trup. For os handlede det ikke bare om at finde en venstre back, men om at finde den rigtige.

- Det har vi så afgjort fundet i Minik, der kommer med alle de egenskaber både på og uden for banen, som vi var på udkig efter. Vi får en spiller, som ud over at ville vinde hver gang har skudkraft, dynamik og et godt blik for spillet, siger Jan Nielsen.

En let beslutning
Unge Torben Petersen blev alvorlig skadet under en pokalkamp i april. Han kan være ude i over ni måneder.

Minik Dahl Høegh fortæller, at det var en let beslutning at skifte til Århus Håndbold.

- Jeg synes, Århus Håndbold har rykket sig i de seneste sæsoner, hvor holdet blandt andet har været med ved Final 4 to gange og været fast slutspilsdeltager.

- Den måde, Erik Veje (klubbens cheftræner, red.) vil spille på, passer godt til mig, og jeg er overbevist om, at han kan rykke mit spil yderligere, siger han.

Århus Håndbold sluttede sin slutspilsgruppe på sidstepladsen efter Aalborg, GOG og KIF Kolding København.

0 kommentarer
Vis kommentarer