Advarer mod Sveriges ’Mikkel’: Manden med det livsfarlige hug

Når Danmark står over for Sverige mandag aften, bliver de mødt af et håndboldens største stjerneskud, Sveriges svar på Mikkel Hansen. Niklas Landin sætter nogle ord på sin skudfarlige holdkammerat i Kiel

Svenskerne har en kommende verdensstjerne, som kan gøre livet surt for Danmark ved VM. Og så minder han utroligt meget om Mikkel Hansen. Foto: AP/Emil Langvad.
Svenskerne har en kommende verdensstjerne, som kan gøre livet surt for Danmark ved VM. Og så minder han utroligt meget om Mikkel Hansen. Foto: AP/Emil Langvad.

PARIS (Ekstra Bladet): De lange, mørke og tilbagestrøgne lokker og de femmandsmål brede skuldre og bjørnestore hænder kunne sagtens være beskrivelsen på Mikkel Hansen.

Men lige her er der dog tale om Sveriges svar på Mikkel. Den 194 centimeter høje og 97 kilo store venstre back Lukas Nilsson, manden med det ’livsfarlige’ hug, som er så giftigt, at det burde være på flaske. Med sine bare 20 år er han svenskernes nye håb.

Det er mand, vi skal holde øje med i kampen mellem Danmark og Sverige ved VM. Det mener Niklas Landin, som er klubkammerat med ham i Kiel.

- Han er jo stadigvæk meget ung og meget spændende. Og han har fremtiden foran sig. Han går ind til hver kamp med en forfærdelig masse gåpåmod og lidt ungdommens kådhed. Han er ikke færdigudviklet og kan blive ekstremt god. Måske en af verdens bedste, siger Landin til Ekstra Bladet.

Lukas Nilssons potentiale er enormt, mener Niklas Landin. Hans skud minder meget om Mikkel Hansens. Foto: AP/Czarek Sokolowski.
Lukas Nilssons potentiale er enormt, mener Niklas Landin. Hans skud minder meget om Mikkel Hansens. Foto: AP/Czarek Sokolowski.
 

Ekstremt farligt skud
Niklas Landin kan sagtens se visse ligheder mellem Nilsson og Hansen. Blandt andet aftrækket.

- Han er en spiller med et utroligt farligt skud. Det er svært at sige, om han kan nå op på Mikkel Hansens niveau. Men deres skud er lidt det samme. Han mangler måske et par centimeter i forhold til Mikkel, men han er utroligt spændende.

Opskriften til at stoppe Nilsson er mere simpel, end den lyder, hvis man spørger Landin. Men let bliver det ikke.

- Man skal stå rimelig kompakt i forsvaret. Som man stopper så mange andre. Nilsson er jo også menneskelig. Men vi må se, om han har en af sine gode dage, for så kan han være utroligt farlig.

Landin og Nilsson har ikke haft tid prikke til hinanden inden stormødet.

- Vi har ikke snakket så meget sammen. Vi har kort sagt hej til hinanden inden en træning.

Kampen mellem Danmark og Sverige spilles klokken 20.45.

Se også: Blev skadet lørdag: Nu er der ærgerligt Mensah-nyt

Se også: Gjorde grin med landsholdskammerat på live-tv

Se også: Modstander puffede til mini-Landin: Du var heldig!

Se også: Blev kaldt usmagelig af rasende svensker: Nu svarer Gudmundur igen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere