Annonce:
Annonce:

Advarselslampen lyser: KIF langt fra mesterklassen

Jyderne vandt ganske vist arvefjende-opgøret i GOG, men allerede i næste uge starter Champions League…

(Foto: Ernst van Norde)
(Foto: Ernst van Norde)
Annonce:
Følg Håndbold

GUDME (Ekstra Bladet): De danske mestre er et pænt stykke fra mesterformen. KIF Kolding København vandt ganske vist en kneben sejr i arvefjendeopgøret mod GOG, men kors hvor det holdt hårdt for klubben med dansk håndbolds suverænt største budget mod de økonomiske opkomlinge fra de sydøstfynske agre.

Kasper Hvidt i målet og en hårdt knoklende Bo Spellerberg førte vanen tro an med solide parader og finurlig flæk, og selv om håndboldens grundspil i grove træk handler om at spille 26 kampe – og undgå at blive nummer ni – så må der være nogle advarselslamper, der lyser, og nogle klokker, der bimler faretruende.

Annonce:

For allerede onsdag i den kommende uge stiller KIF op til sæsonens første opgør i Champions League i svenske Kristianstad, og derefter går det i lystig rækkefølge løs mod hold som Rhein-Neckar Löwen og Montpellier i den nærmeste fremtid. Alene i resten af denne måned har de københavnske koldingensere fem kampe på programmet.

KIF er ramt af alvorlige udfald. Senest gik Marcus Cleverlys ryg i stykker, og KIF har hentet Muren fra Helsinge i skikkelse af Kristian ’Nøller’ Asmussen til truppen som supplement til evigt unge Kasper Hvidt.

Danske mestre henter 44-årig veteranmålmand

Nøller var dog forhindret i at spille i Gudme i eftermiddag.

- Jeg afsoner ti dages karantæne, fordi jeg spillede for Nordsjælland mod netop KIF, fortæller murermesteren efter en kamp, som KIF aldrig fik sat sig afgørende på.

Uden Simon Jensen og med en Magnus Landin, der blev holdt på bænken hele kampen, spillede mestrene ofte med to stregspillere og bomberne Lasse Andersson og Konstantin Igropulo bygget op til indløb fra fløjene og solide svirp fra bagkæden. Russeren mangler dog en pæn sjat, før han rammer fordums form.

Annonce:

Kasper Hvidt og KIF kan takke GOG’s mange fejl de sidste ti minutter for, at fynboerne ikke løb med sejren. GOG var ellers længe om at komme i gang og scorede ikke de første 11 minutter af opgøret, men da de gule første gang i kampen kom foran ved 22-21, lignede det faktisk, at de havde overhånden.

Den valgte de så selv at smide i et par hasarderede opløb med afslutninger helt uden for målrammen, og så vandt KIF Kolding København kampen 26-24. Uden at imponere.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: