Afbudsramt VM-spiller opereres - på et afbud

Morten Olsen er klar til at få sat næsen på plads

Den VM-afbudsramte Morten Olsen har allerede fra morgenstunden gjort sig klar til at få opereret næsen på plads - på et afbud.

Det var en fastende landsholdsspiller, der onsdag morgen mødte frem på Århus Kommunehospital, hvor han skulle undersøges, men valgte i stedet at blive opereret, når lægerne får et hul i dagsprogrammet.

Efter at have trænet sent tirsdag i NGRI Arena med en specialfremstillet maske fortalte den uheldige spiller efter en god nats søvn landstræner Gudmund Gudmundsson onsdag morgen kl. 8.00 sin beslutning om at blive opereret fremfor at spille VM i Qatar med en brækket næse.

- Jeg bakker ham 100 pct. op, siger Gudmundur Gudmundsson.

Der venter seks ugers pause fra alt 'kontaktsport', og hvis det holder stik, går Morten Olsen kun glip af en kamp i La Ligue, men det er til gengæld måske den værst tænkelige, topbraget på udebane mod Montpellier.

Næste modstander er bundholdet, Créteil, som spilles om nøjagtigt seks uger.

Morten Olsens Saint Raphaël er nr 3 med en realistisk mulighed for at blande sig i topduellen mellem førende Montpellier og forfølgeren, Mikkel Hansens Paris Handball, der er to point efter, mens Saint Raphaël, der er fire point efter.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere