Afviste udlandet: Toptræner får ny kontrakt

Jan Pytlick står også i spidsen for Odenses håndboldkvinder i de næste tre sæsoner efter kontraktforlængelse.

Jan Pytlick har forlænget kontrakten med Odense Håndbold. Foto: Ritzau Scanpix
Jan Pytlick har forlænget kontrakten med Odense Håndbold. Foto: Ritzau Scanpix

Odense Håndbold har forlænget aftalen med træner Jan Pytlick, så parterne har papir på hinanden frem til sommeren 2022.

Det bekræfter klubben i en pressemeddelelse.

- Jeg er glad for at kunne fortsætte i Odense Håndbold. Det er et sindssygt spændende hold, som vi har, og det er sindssygt spændende dét, som klubben har gang i.

- Odense Håndbold er bare vokset og vokset, og klubben har store ambitioner. Vi vil være det bedste hold, og det glæder jeg mig til fortsat at arbejde med, siger Jan Pytlick i meddelelsen.

Trænerens nuværende kontrakt stod til at udløbe til sommer.

Han kom til Odense Håndbold i sommeren i 2016, og forinden var han træner i makedonske Vardar. Jan Pytlick har tidligere været træner for Danmarks kvindelandshold i håndbold.

Det job bestred Pytlick første gang fra 1998 til 2005, og han stod igen i spidsen for de danske håndboldkvinder fra 2007 til 2014.

I de perioder vandt han OL- og EM-guld med de danske håndboldkvinder.

Odense Håndbold har haft en forrygende sæson i HTL Ligaen indtil nu og topper rækken med 38 point efter 19 sejre ud af lige så mange mulige kampe.

Dermed er Odenses håndboldkvinder også ubesejret, inden det senere onsdag gælder mødet med bundholdet Ringkøbing Håndbold.

Det er da også en tilfreds klubledelse, der har forlænget kontrakten med sin træner.

- Vi er rigtig glade for, at vi har forlænget tre år med Jan. Han har en stor aktie i, at Odense Håndbold på relativ kort tid har markeret sig på den nationale og internationale håndboldscene.

- Vi er overbeviste om, at Jan Pytlick er manden, som kan løfte klubben og holdet til næste niveau, og som fremadrettet kan sikre titler til Odense Håndbold, siger Lars Peter Hermansen, der er administrerende direktør i Odense Håndbold.

I denne sæson deltager Odenses kvinder også i Champions League, hvor man i øjeblikket kæmper om avancement fra gruppespillet til kvartfinalen.

Jan Pytlick fortæller til TV2 Sport, at han har haft et par tilbud om at træne i udlandet.

- Dem tyggede jeg selvfølgelig lidt på, men jeg kunne godt mærke, at det var Odense, jeg ville, fordi jeg synes simpelthen, at det er så spændende, det klubben har gang i, siger Jan Pytlick.

Lars Frederiksen er i chok. Foto: PEDERSEN MIKKEL BERG Håndbold Fyret træner i chok: - Det gør rigtig ondt

Lars Rasmussen blev europamester i 2008. Nu tager han over som cheftræner i KIF Kolding. Foto: Jens Dresling/polfoto Håndbold Smider træner ud: Landsholdshelt tager over

Danmark slog både Sverige og Norge til VM, men til EM næste år har Sverige selv valgt at være i samme halvdel som Danmark og Norge, og det var måske ikke så smart. Foto: Jens Dresling Håndbold Et år til EM: Har de allerede dummet sig?

1 kommentar
Vis kommentarer