AG var slem ved gamle venner

Det nye Viborg startede med storsejr

Ann Grete Nørgaard har skiftet Tvis Holstebros hvide trøje med Viborgs grønne trøje (Foto: Claus Bonnerup)
Ann Grete Nørgaard har skiftet Tvis Holstebros hvide trøje med Viborgs grønne trøje (Foto: Claus Bonnerup)

Tvis Holstebro-Viborg 20-28

AG eller rettere Ann Grete Nørgaard var ikke spor flink ved sine gamle holdkammerater fra Tvis Holstebro.

Efter fem år i det vestjyske er den snart 32 årige landsholdsfløj tilbage i Viborg, hvor hendes omflakkende karriere begyndte i sin tid.

Allerede i premieren var hun sammen med det nye Viborg tilbage på den gamle hjemmebane, hvor hun har ført sig frem i flere år.

Hun var en væsentlig årsag til, at det nye Viborg kom flyvende fra start på ligaen.

Det gamle mesterhold, som flere ellers har afskrevet efter have sagt farvel til den ene profil efter den anden, havde styr på tingene.

Og det havde Ann Grete Nørgaard også, selv om hun  startede kampen med at brænde sine to første forsøg, hvorefter hun scorede efter behag,

Hun drev gæk virkelig gæk med Tvis Holstebros målmandsduo, Silje Solberg og Ida Vium, som ellers burde kende hendes store skudrepertoire fra hendes mange år i Tvis Holstebro.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen må have jublet over hende, men også over veteranen Rikke Skov, der er en af de få tilbageværende.

Rikke Skov gik forrest i begge ender og virkede langt mere målfarlig end længe.

De to scorede hver otte gange.

I målet viste en anden Rikke med efternavn Poulsen fin form og viste langt større klasse end Tvis Holstebros norske landsholdsstjerne, Silje Solberg og stod med en redningsprocent nær 50 pct..