Annonce:
Annonce:

Alvorlig bekymring for danske verdensmestre

Flensburg-Handewitt risikerer at skulle undvære flere profiler, når Bundesligaen igen åbner, på grund af skader under VM

Svan er en af Bundesliga-spillerne, som risikerer at blive ramt. Hør hans reaktion på den enorme hyldest på Rådhuspladsen her. Video: Jonas Olufson
Annonce:
Følg Håndbold

Verdensmesterskabet i håndbold viste med al tydelighed, at de mange kampe i et tætpakket program går hårdt ud over spillerne.

Bedst som illustration er de mange skader både før, under og efter slutrunden på dansk og tysk grund.

Og det får nu konsekvenser for danskerklubben over alle i Tyskland, Flensburg-Handewitt.

Den forsvarende mesterklub i Bundesligaen har adskillige danskere på lønningslisten, heriblandt VM-stjernerne Lasse Svan og Rasmus Lauge. Og netop disse to vender retur fra VM med overbelastninger, der truer deres deltagelse i de kommende kampe i Tyskland.

Det fortæller klubben på sin hjemmeside.

Lasse Svan har problemer med sin venstre lyske, mens Rasmus Lauge har smerter i sine knæ.

- De to danskere restituerer fortsat i deres hjemland, inden de torsdag skal tilses af klubbens lægestab og doktor Torsten Ahnsel, skriver klubben på sin hjemmeside.

Annonce:

- Klubbens lægestab og det danske håndboldforbunds lægestab er i tæt dialog. Yderligere undersøgelser vil give information om det videre forløb af spillernes restitution og mulige foranstaltninger, skriver tyskerne.

Lasse Svan og Rasmus Lauge var sammen med Magnus Landin de danske spillere, der optrådte i flest spilleminutter i løbet af VM-slutrunden, der for Danmarks vedkommende talte ti kampe på 18 dage.

Men det stopper ikke her for Flensburg-Handewitt, for der er andre profiler, der har været til VM, der heller ikke er på toppen.

Magnus Rød, der for Norge udviklede sig til en overraskende stor profil undervejs i turneringen, er tvivlsom til ligakampen mod Wetzlar på torsdag på grund af den skade, han pådrog sig i semifinalen mod Tyskland. Det samme er svenske Jim Gottfridsson, der i det indledende gruppespil blev skadet.

VM-heltens vilde fest tog overhånd: Missede fly

Tavse VM-helte - holder på hemmelighed

Her er de billige fund til dit Super-managerhold

Kæmpe-galleri: Guld, baby

Helt tæt på GULD-heltene: Pengene, hemmelighederne og familien

VM-historie: Så tæt var Danmark på VM-guld

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

TILTALE

Annonce:
Annonce: