Amok i boksen: Norsk kommentator storhåner danskerne

De danske håndboldkvinder fik bank af Norge torsdag aften. Midt under kampen hånede den norske kommentator Harald Bredeli sine danske kollegaer

Han er efterhånden kendt for at gå mere amok end en tasmansk djævel på hvidt pulver.

Der er tale om den norske håndboldkommentator Harald Bredeli. Uden hensyntagen til noget eller nogen som helst jubler han gerne det ekstra, når det går de norske håndboldkvinder 'kjempebra'.

Sådan var det også torsdag aften, da Norge bankede Danmark med 27-21 ved EM i Ungarn.

Dum dansk dag på kontoret (Foto: lars Poulsen) Håndbold Dansk kollaps mod Norge: Så dårlige var de

Midt under kampen dansede den gode Bredeli rundt på sin stol og skrålede løs, mens han bankede på glasvæggen til det danske kommentatorpar Thomas Kristensen og Bent Nyegaards boks.

Mens den norske keeper Silje Solberg reddede det ene danske forsøg efter det andet, hoppede Bredeli altså op på sin stol og skreg:

'Hvilken keeper vi har, hvilken keeper vi har! Silje Solberg er over det hele. Over det hele!', lød det fra Bredeli, mens hans bankede provokerende på hos Kristensen og Nyegaard. Se hele hånen her på TV2 Norge.

Jan Pytlick og Danmark sloges forgæves torsdag aften i Ungarn. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Skuffet Pytlick: Det er ude af vores hænder

De danske kommentatorer havde allerede inden det smertelige nederlag indgået et væddemål med Bredeli og hans kollega Bent Svele. Taberen af den nordiske duel skulle give en omgang ungarske bajere.

Og så måtte Kristensen og Nyegaard ellers finde sine ungarske forint frem af lommerne efter kampen. Her er beviset som Thomas Kristensen selv lagde på Twitter:

Billedet viser selvfølgelig med al tydelighed, hvem der smiler i skægget.

Det norske kommentatorpar har al mulig grund til at grine. For de norske håndboldkvinder tager fire point med sig over til mellemrunden ved EM, mens Danmark kun får ét point med videre.

I mellemrunden venter Spanien, Polen og værterne fra Ungarn på de danske håndboldpiger.

Mulle - alias Kristina Kristiansen - er klar til at kæmpe for EM-guldet sammen med resten af Pytlick-pigerne. Plus Mulle - Her er dit liv!

0 kommentarer
Vis kommentarer