Annonce:
Annonce:

Anja A: Derfor er jeg en ny person

Anja Andersen kan i dag se, at hun var dikterende og brugt frygt i sin måde at træne på

Anja Andersen har ændret personlighed (Foto: Lars Poulsen)
Anja Andersen har ændret personlighed (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Håndbold

Anja Andersen var engang en rapkæftet håndboldspiller og håndboldtræner. De seneste år har hun virket helt forandret, og det har sin forklaring. Det fortæller hun nu til TV2-programmet Go Morgen Danmark.

For fire år siden meldte Anja Andersen sig til et stifinder-kursus, hvor hun mødte en coach, der ændrede hendes måde at være på.

- Jeg opdagede, at der fandtes også en anden måde at være håndboldtræner på. Pludselig kunne jeg se, at det jeg havde praktiseret i ti år, det er det, man i virksomhedernes verden kalder 'management by fear', siger Andersen til tv-programmet.

Anja: Derfor stopper jeg med håndbold

- Jeg kunne se, at jeg havde været utroligt kontrollerende, meget dikterende og også havde delt skideballer ud til spillere, siger Andersen.

Annonce:

Anja Andersen fortæller, at coaching-programmet særligt var imponeret af to trænere, og den ene var den rolige svensker Bengt Johansson, der i sin tid inddrog sine spillere meget i taktik og timeouts. Dengang tænkte Anja Andersen, at han fik penge for ikke at lave noget, men i dag er hun inspireret af ham.

Top 100: Danske trænere enige: Anja er den største

Anja Andersen blev i programmet også vist et klip fra sin tid som håndboldtræner, hvor hun beordrede holdet til at forlade banen.

- Jeg tænker, at det var sådan, jeg var dengang, siger Andersen.

Anja Andersen var i sin tid verdens bedste håndboldspiller, men hun mener, at hun ville have været endnu bedre, hvis hun havde haft sin nuværende personlighed.

Hun slår fast, at hun lige nu ikke kan se sig selv i håndboldverdenen, men hun kan sagtens se sig selv vende tilbage på et senere tidspunkt.

Lyset gik ud for Gudmundur

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: