Ankelskade spolerer landsholdsdebut for stortalent

Thomas Arnoldsen døjer med en ankelskade, og derfor må han melde afbud til Golden League på hjemmebane

Thomas Arnoldsen ses her i aktion for Skanderborg Håndbold i sidste sæson. Siden har klubben skiftet navn til Skanderborg-Aarhus Håndbold. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Thomas Arnoldsen ses her i aktion for Skanderborg Håndbold i sidste sæson. Siden har klubben skiftet navn til Skanderborg-Aarhus Håndbold. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Følg Håndbold

Bagspiller Thomas Arnoldsen må vente lidt længere på at få sin debut på Danmarks herrelandshold i håndbold.

Skanderborg-Aarhus-spilleren var ellers udtaget til de forestående Golden League-kampe i Aalborg, Herning og Aarhus, men en ankelskade forhindrer hans deltagelse.

Det bekræfter spilleren over for TV2 Sport.

- Jeg har været rigtig, rigtig ærgerlig i de seneste dage. Det var en drøm, som jeg var stillet i udsigt, men som så er blevet revet fra mig i denne omgang, siger Thomas Arnoldsen til TV2 Sport.

Han har ikke trænet i de seneste ti dage, og derfor ville han ikke kunne spille torsdag mod Norge i Aalborg.

Beslutningen om at melde afbud er truffet i samarbejde med Nikolaj Jacobsen. Det er uhensigtsmæssigt at risikere en værre skade før de afgørende kampe i sæsonen, lyder det fra dem begge ifølge TV2 Sport.

Arnoldsen har scoret 106 gange i Herre Håndbold Ligaen i indeværende sæson. Det rækker til en delt 12.-plads på topscorerlisten.

Den 20-årige bagspiller er ikke den første spiller til at melde afbud. Tidligere har coronavirus bremset Aaron Mensing og Casper U. Mortensen, mens Simon Hald og René Antonsen også har meldt afbud.

I forvejen var landsholdstruppen uden flere stamspillere. Eksempelvis var Mikkel Hansen og Niklas Landin fritaget for testturneringen, mens Mathias Gidsels fravær skyldes en skade.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+