Argentinas stjerne er en Diego

Simonet-brødrene, Sebastian, Pablo og især Diego, er rygraden på det argentinske hold

Diego Simonet er en af de argentinske profiler, der skal holdes øje med i aftenens VM-kamp. (Foto: Marcamedia)
Diego Simonet er en af de argentinske profiler, der skal holdes øje med i aftenens VM-kamp. (Foto: Marcamedia)

DOHA (Ekstra Bladet) Naturligvis er fornavnet Diego.

Sydamerikas svar på den kroatiske boldkunstner Ivano Balic bærer samme fornavn som Argentinas fodboldikon, Diego Maradona.

Det er ikke utænkeligt, at Simonet Senior fik inspiration af sidstnævntes bedrifter på fodboldbanen, da der i 1989 skulle findes et navn til endnu en søn.

Senere kom endnu en søn, men alle tre valgte at bruge hænderne i stedet for fødderne.

De tre Simonet-brødre, Sebastian, 29 år, Diego, 25 år og Pablo, 23 år, der igen er rygraden i Argentinas mandskab, er alle endt i Frankrig.

Man kan ikke ligefrem sige, at pladserne er fyldt op i håndboldhallerne i Qatar. (Foto: Lars Poulsen, POLFOTO) Håndbold Velkommen til tilskuerfrit VM

Og i Paris-forstaden Ivry, hvor Mors Thys Jan Paulsen har spillet.

Diego Simonet er siden taget et skridt op og havnet i topklubben Montpellier.

Nu er brødrene samlet igen hos de argentinske cowboys, kaldet Gauchos.

- Jeg kender udmærket Diego fra både Montpellier og Ungdomsverdensmesterskaber. Jeg har i denne sæson mødt ham i Champions League, og han er da en fin spiller, konstaterer Niklas Landin om aftenens formodede værste 'modstander'.

Det er ikke kun brødrene Simonet, der gør sig i fransk håndbold. Det gør faktisk halvdelen af holdet med på upåagtede hold som Billiere, Istres, Vernon.

Mikkel Hansen og de danske håndbolddrenge bliver overvåget af nyt system (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Historisk ændring: Big Brother ser Danmarks drenge

Undtagelsen er målmand Matias Schulz i Nantes, der i denne sæson har slået Mikkel Hansen og Paris Handball.

Træner Eduardo  Gallardo har haft holdet i snart mange år og har med tre Pan-Amerikanske mesterskaber, 2010, 2012 og 2014, skabt sig et navn i branchen.

- Målet er at komme i 1/8-finalerne, men det er ikke mod Danmark, at vi vinder den sejr over et hold fra Europa, som åbner muligheden, lyder trænerens egen forudsigelse.

Han tror formentligt mere på at få ramt på Rusland, som kom i gang med VM med ikke særlig prangende 27-17 sejr over Saudi Arabien. 

0 kommentarer
Vis kommentarer