Camilla-hæren slog Viborg

HÅNDBOLD: Thomsen på stregen og Andersen bagude smadrede Viborgs mesterhold

Rikke Skov og Olga Assink tager her effektive midler i brug for at stoppe Camilla Andersen. (Foto: Lars Poulsen)
Rikke Skov og Olga Assink tager her effektive midler i brug for at stoppe Camilla Andersen. (Foto: Lars Poulsen)
Viborgs grønne bølge endte i havblik.

Efter blot ti minutters spil af kampen mod FCK var det slut for mesterholdets vedkommende. Fejl på fejl kombineret med stadigt flottere spil af værterne udløste en sjælden øretæve på hele syv mål -egentlig et par stykker i underkanten.

Viborg var kun nede med tre ved pausen, og da havde Ryan Zinglersen fundet ud af, at det ikke var Henriette Mikkelsens dag på venstre fløj. I stedet var Camilla Thorsen kommet ind.

Det store problem for Viborg var blot, at hun var ene om at holde det niveau, man med rette kunne forvente af spillerne.

Forvirrede stakler
Alle rendte de rundt som forvirrede stakler i det 5-1-forsvar, som FCK holdt fast i fra start til slut. Det lykkedes aldrig Viborg at åbne det. Muligvis fordi Lotte Kiærskou var for skadet til at spille mere end et par minutter. Det var afgørende, da heller ikke Chao Zhai var på toppen -hun var reelt ikke til stede på banen.

- Vi forfalder til individuelle aktioner og glemmer fuldstændig kollektivet, sagde en meget skuffet træner, Ryan Zinglersen, der også straks afskrev førstepladsen i ligaen som mulighed.

- Det er uden sammenligning vores værste kamp i denne sæson. En katastrofal kamp, der får fatale følger for vores placering. Det var, som om spillerne ikke var klar over, hvor vigtig den her kamp var, sagde han.

Tilfreds Soubak
Anderledes stolthed var der at hente hos FCK'erne.

- Nøglen til sejren var, at vores 5-1-forsvar vel stod det bedste i meget lang tid. Samtidig står Chana Masson helt forrygende på de helt rigtige tidspunkter. Samtidig havde vi talt om, at skulle vi vinde den her kamp, skulle antallet af angreb i kampen holdes nede, og det lykkedes jo fint, sagde træner Morten Soubak.

Rigtigt var det da også, at Chana Masson kom bedst ud af kampen mellem de to keepere. Forskellen på hende og Viborgs Louise Bager Nørgaard var bare, at FCK'eren fik hjælp af sit forsvar.

Den eneste fase af kampen, som Viborg vandt, var på tilskuerpladserne. Det lykkedes således først at spore en massiv glædelig opbakning til hjemmeholdet ganske kort før tid - man så endog næsten hele hallen rejse sig til sidst og klappe af vinderne. Indtil da havde den stået på jyske sambatrommer, hvor den enlige københavnske stortromme klingede hult i sammenligning med.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere