Annonce:
Annonce:

Svensk målmand på tale i Århus

HÅNDBOLD: Flensburg-Handewitts svenske keeper Dan Beutler på tale som ny sidste skanse i Århus GF

Dan Beutler fra Flensburg-Handewitt kædes sammen med Århus GF. (Foto: AP)
Dan Beutler fra Flensburg-Handewitt kædes sammen med Århus GF. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Håndbold
Det har ikke været nogen mindeværdig sæson for håndboldklubben Århus GF, men det betyder ikke mindre ambitioner i Smilets By. Århusianerne vil være blandt de bedste og det kan i sommerpausen betyde flere forstærkninger til truppen.

Den norske playmaker Christian Berge, der slår sine folder i tyske Flensburg-Handewitt, er et brandvarmt navn i Århus, men nu kædes den tyske klubs svenske keeper Dan Beutler også sammen med Århus GF.

Det afslører Århus Stiftstidende, der kobler. Det mulige klubskifte bliver ikke bekræftet af Århus GF's sportschef Claus Blem.

- Dan Beutler er en super målmand. Han er en af de bedste målmænd i verden og uden tvivl en spændende spiller, lyder meldingen fra Claus Blem til avisen. Han vil under alle omstændigheder gerne se en spiller af Beutlers kaliber i Århus GF-trøjen.

- Vi vil gerne prøve at forhøje det spillemæssige niveau i Århus GF. Det kan man gøre ved at have lange og seje træningspas, men det kan også gøres ved at hente nye spillere til. Vi vil gerne have en målmand til klubben, som har et højere niveau end vores nuværende, og derfor er det spillere fra landsholdene, som vi kigger på. Der findes mange gode målmænd i håndboldverden, men der er også mange klubber om buddet, siger sportschefen.

Dan Beutler har spillet 10 A-landskampe for Sverige. Han er ikke med i den svenske landsholdstrup, der i næste måned spiller Scandinavian Open. Her er deltager også det danske landshold.
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: