Team Esbjerg håber på gummiarm hos FCM

Team Esbjergs træner, Lars Frederiksen, satser på at besejre FC Midtjyllands håndboldkvinder i slutspillet

Kræfterne rakte ikke til at vinde over Randers HK, da Team Esbjergs håndboldkvinder i onsdags indledte slutspillets pulje 1 med et 20-27-nederlag på hjemmebane.

Team Esbjerg vil lørdag eftermiddag forsøge at holde sig inde i kampen om en semifinaleplads, når holdet i Ikast-Brande Arena møder FC Midtjylland.

- Vi har hele tiden sagt, at vi skulle slå en af modstanderne to gange for at gå videre, og da vi har mistet den ene chance ved at tabe til Randers, må det blive FC Midtjylland, vi skal forsøge at slå to gange.

- Oddsene er imod os, men vi har spillet gode kampe mod dem og håber, at vi kan tage derop og vinde, siger Team Esbjerg-træner, Lars Frederiksen, til klubbens hjemmeside.

Han baserer sine forhåbninger på, at midtjyderne er mindre fysisk stærke end eksempelvis Randers.

Og Dame Håndbold Ligaens mest stabile mandskab med playmaker Lærke Møller tilbage i dirigentrollen har endnu har til gode at løbe ind i en svaghedsperiode.

- Vi kan håbe på, at FC Midtjylland får gummiarm efter en flot sæson. Vi har alt at vinde, de har alt at tabe, og kan vi udnytte det mentalt, har vi en sejrschance.

- Vi er ved frisk mod og er indstillet på at gøre alt, hvad vi kan, for at vinde, siger Lars Frederiksen.

Team Esbjerg tabte begge kampe i grundspillet mod FC Midtjylland med et mål og har i tidligere sæsoner skabt gode resultater mod det stjernebesatte hold.

Kampen mellem Team Esbjerg og FC Midtjylland fløjtes i gang klokken 15.00 i eftermiddag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere