BSV-spillere: Fulde af selvtillid efter fire nederlag

Bjerringbro-Silkeborgs spillere føler sig stærke i øjeblikket, selv om det er blevet til fire nederlag i træk

Bjerringbro-Silkeborgs spillere tager onsdag hul på slutspillet mod Århus Håndbold i Herre Håndbold Ligaen med masser af selvtillid, selv om midtjyderne har tabt de seneste fire kampe.

BSV har tabt to gange til Barcelona i Champions League, mens Skjern og KIF Kolding København har slået midtjyderne i grundspillet. De mange nederlag har dog ikke påvirket troen på egne evner.

- Vi har spillet rigtig fint i fire kampe i træk, men tabt dem alle, men skal til at vinde nu. Vi er klar til slutspillet, siger målmand Jannick Green.

- Vi har fået hår på brystet af kampene mod Barcelona og gjorde det godt i returkampen, og kan vi fortsætte de takter, så ser det godt ud.

- Vi har en rigtig god følelse, selv om vi har tabt de seneste fire, siger målmanden.

Playmaker Rasmus Lauge har det på samme måde.

- Jeg glæder mig. Nu har vi ikke Europa at se til. Det har været hårdt for os i to sæsoner i træk at spille i Europa, og nu glæder vi os til et slutspil, hvor vi er på lige fod med de andre hold, siger Lauge.

Fløjen Casper Mortensen har også en god fornemmelse, før det på onsdag går løs i slutspilskampene.

- Vi er, hvor vi skal være. Jeg synes, at vi har en opadgående kurve. Mange på holdet er i god form og går benhårdt efter at komme i semifinalen. Det har vi også niveauet til, fastslår han.

Bjerringbro-Silkeborg er i slutspilsgruppe med Århus Håndbold, Mors-Thy og Skjern.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere