Madrid videre efter giftig CL-gyser

Nikolaj Markussen og co. var blot få centimeter fra at ryge ud af Champions League i slutsekunderne af kampen mod Torsten Laens Füchse Berlin

Ærgrelse hos Berlin, mens de spanske spillere jubler i baggrunden. (Foto: Hannibal Hanschke/DPA)
Ærgrelse hos Berlin, mens de spanske spillere jubler i baggrunden. (Foto: Hannibal Hanschke/DPA)

Et stolpeskud i de sidste sekunder afgjorde i dag Champions League-gyseren mellem Nikolaj Markussens Atletico Madrid og Torsten Laens Füchse Berlin til førstnævntes fordel.

Efter 29-29 i det første opgør havde berlinerne i det sidste angreb på hjemmebane brug for en udligning til 27-27 for at gå videre efter en hele vejen spændende returkamp.

Læs også:

Se også: Stor dansk triumf i Europa

Bagud 26-27 erstattede tyskerne målmanden med en ekstra markspiller og kom med en mand i overtal frem til en gedigen chance - men Bartlomiej Jaszka ramte med kampens sidste afslutning blot stolpen.

Dermed går Atletico Madrid videre til kvartfinalerne med 'et par centimeters afstand' og samlet 56-55 i mål. Torsten Laen scorede to gange for hjemmeholdet, mens Markussen kom på måltavlen tre gange for de spanske gæster.

Læs også:

Se også: Barcelona gør arbejdet færdigt mod BSV

Atletico får følgeskab af landsmændene fra Barcelona, samt tre tyske hold, polske Vive Kielce, HC Metalurg fra Makedonien og ungarske Veszprem i kvartfinalerne, hvortil der er lodtrækning på tirsdag.

Hold fra samme nation og indledende gruppe kan møde hinanden, men holdene deles op i to seedningslag som følger:

Seedningslag 1:
HSV Hamburg
MKB Veszprém
Vive Kielce
Barcelona

Seedningslag 2:
Flensburg-Handewitt
THW Kiel
HC Metalurg
Atlético Madrid

Holdet fra seedningslag 1 har hjemmebane i returopgøret. Første opgør spilles 17.-21. april, returkampene 24.-28. april. Vinderne kvalificerer sig til Final4-stævnet i Köln 1.-2. juni.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere