Kiel og René Toft får russiske CL-høvl

Den tyske håndboldklub THW Kiel tabte på udebane til russiske Chehovski Medvedi i Champions League

Rene Toft i aktion med Henrik Møllgaard under VM i januar. (Foto: Lars Poulsen)
Rene Toft i aktion med Henrik Møllgaard under VM i januar. (Foto: Lars Poulsen)

Stregspilleren René Toft Hansen og THW Kiel led et sjældent nederlag, da russiske Chehovski Medvedi på hjemmebane vandt 37-35.

Nederlaget kom i den første af to 1/8-finaler i håndboldens Champions League, så Kiel-mandskabet kan stadig nå at vende nederlaget til en samlet sejr i Tyskland.

Den danske landsholdsspiller René Toft Hansen var en nøglefigur i det tyske forsvar, og han fik sat flere gode tacklinger ind. Men russerne kom alligevel foran 19-17 ved pausen.

René Toft Hansen deltog mest i forsvaret, mens serberne Momir Ilic og Marko Vujin styrede det tyske angreb og bidrog med adskillige flotte scoringer.

Tyskerne havde dog generelt svært ved at tæmme den russiske offensiv. Især bagspilleren Sergei Gorbok, som var en af profilerne på det russiske VM-hold i januar, scorede efter behag.

Russerne havde til slut mulighed for at skaffe sig en sejr på fire mål, men Kiel holdt stand og fik i stedet reduceret til et tåleligt nederlag på to mål.

Der er returkamp i Kiel om 10 dage - søndag 24. marts. Her vil Kiel fortsat være favorit til at gå samlet videre trods nederlaget i Rusland.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere