Team Esbjerg holder på profil og træner

Træner Lars Frederiksen og playmaker Lotte Grigel har begge forlænget med håndboldklubben Team Esbjerg

Lotte Griegel bliver i Esbjerg. (Foto: Rasmus Baaner)
Lotte Griegel bliver i Esbjerg. (Foto: Rasmus Baaner)

Team Esbjerg-profilen Lotte Grigel spiller også i de kommende to sæsoner for eliteklubben i sin barndomsby. Grigel har indgået en ny aftale, der løber frem til sommeren 2015.

Den 21-årige playmaker med 29 landskampe på bagen har haft lange overvejelser om sin håndboldfremtid.

- Esbjerg er min barndomsklub, og jeg elsker at være her, men noget inde i mig siger, at jeg på et tidspunkt ville have godt af at få erfaringer ved at spille et nyt sted.

- Dog er jeg kun 21 år og kan mærke, at det vil være gavnligt for min håndboldudvikling at fortsætte med at have en stor rolle på Team Esbjergs hold, siger Lotte Grigel i en pressemeddelelse.

- Jeg føler, at jeg fortsat kan udvikle mit spil i Esbjerg, og nu er jeg spændt på, hvad der kommer af nye spillere.

- Jeg kunne godt tænke mig at vinde medaljer med Team Esbjerg i løbet af de næste to år. Det ville være kæmpestort, siger hun.

I 120 kampe for Team Esbjerg har Grigel scoret 552 mål siden debuten i 2008.

Team Esbjerg har også forlænget samarbejdet med cheftræner Lars Frederiksen, så den gældende treårige aftale løber yderligere en sæson - til sommeren 2015.

Lars Frederiksen kom i 2011 til Team Esbjerg fra KIF Vejen, som han i 2010 førte frem til bronzemedaljer i den hjemlige liga.

- Team Esbjerg har min tid i klubben gennemført en stabilisering af økonomien og er klar til inden for fornuftens rammer at geare lidt op.

- Da bestyrelsen spurgte, om jeg kunne tænke mig at blive en del af det koncept, havde jeg ikke nogen betænkeligheder.

- Det er en sund og god klub, der naturligvis har udfordringer, men med en bæredygtig bestyrelse og ejerkreds, der fører sine planer ud i livet og holder, hvad de lover, siger Lars Frederiksen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere