Skjern snød BSV før Barcelona-kamp

Bjerringbro Silkeborg fik en skidt generalprøve på Champions League-brag

Bjerringbro Silkeborg snublede i Skjern. (Foto: Polfoto)
Bjerringbro Silkeborg snublede i Skjern. (Foto: Polfoto)

Skjern-Bjerringbro Silkeborg 28-25 (15-15):

De dobbelte DM-sølvvindere Bjerringbro Silkeborg snublede i herrehåndboldligaen fem dage før fusionsklubbens største kamp nogensinde – 1/8 finalen i Champions League mod selveste Barcelona.

BSV kan kun komme på benene igen med hjælp fra Tvis Holstebro for at få opfyldt drømmen om at snyde KIF Kolding København og vinde grundspillet, som belønnes med en af Danmarks to billetter til Champions League.

Med en forrygende afslutning med fire mål i træk vendte Skjern et truende nederlag til en sikker sejr og to point, som senere i slutspillet måske kan veksle til andre to point, da Skjern pludseligt kan snyde BSV for andenpladsen i grundspillet.

Se også: Landsholdsstjerner bakker kræftramt VM-reserve op

Det var endnu en gang Henrik Møllgaard, som viste sig at være alle pengene værd, da han igen kendte sin besøgstid.

Også en anden af Skjerns landsholdsspillere, Kasper Søndergaard viste sig fra sin gode side i en rigtig topkamp.

BSV havde ellers fået slidt sig tilbage i slutfasen og var kommet på vinderkurs, da hjemmeholdets målmand Kristoffer Laursen hev endnu en stor redning frem.

Dermed var der medvind til Skjern, som dog fortsat er afhængig af KIF Kolding København, hvis vestjyderne skal sikre sig den mest fordelagtige position til slutspillet.

Se også: Syg håndbold-profil: Jeg vil smadre kræften

Inden Skjern tilhængerne kunne juble, måtte de igennem en bevæget kamp, hvor holdene skiftedes til at være i front og på vinderkurs.

Trods en flot Skjern start anført af landsholdets Kasper Søndergaard kunne gæsterne allerede halvvejen i 1. halvleg bringe sig foran, da Rasmus Lauge brød igennem og scorede til 8-7.

Med tre mål i rap fra veteranen Mads Ø. Nielsen fik BSV slået et hul på tre mål, inden hjemmeholdet udnyttede bl. a. et par udvisninger til at komme tilbage.

Se også: Dyr KIF-afbrænder mod Landin og co. Se også: Dyr KIF-afbrænder mod Landin og co.

I 2. halvleg var begge hold i front, inden Skjern satte tingene på plads i de sidste minutter.

Nederlaget vil ærgre i Bjerringbro Silkeborg, som søndag hjemme i en fyldt hal i Silkeborg møder Barcelona med Jesper Nøddesbo i en kamp, hvor midtjyderne kun kan overraske.0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere