BSV-træner vil fyre vild tretrinsraket af

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) øjner førstepladsen i håndboldligaens grundspil, men det kræver tre sejre i rap

Casper U. Mortensen og Bjerringbro-Silkeborg har et par svære kampe mod Skjern og KIF Kolding København foran sig. (Foto: Anders Brohus)
Casper U. Mortensen og Bjerringbro-Silkeborg har et par svære kampe mod Skjern og KIF Kolding København foran sig. (Foto: Anders Brohus)

Tre sejre i træk, og så er Bjerringbro-Silkeborg (BSV) vindere af grundspillet i Herre Håndbold Ligaen. Det bliver svært, men klubben går efter førstepladsen i ligaen.

Det fortæller BSV-træner Carsten Albrektsen, som har regnet ud, at klubben kan vinde grundspillet med en sejr over TMS Ringsted i aften, en sejr ude over Skjern på tirsdag og en udesejr over KIF Kolding København ugen efter.

- Det er en tretrinsraket, vi skal have skudt af. Og den skal godt af sted på affyringsrampen, og det kommer den mod Ringsted, lover BSV-træneren.

Albrektsen advarer dog mod at tage for let på opgaven mod TMS Ringsted, som senest spillede uafgjort mod BSV.

- Der er ikke ret mange kampe, som man ikke synes, at Bjerringbro-Silkeborg skal vinde.

Læs også: H

Se også: Håndbold: BSV løser problemer og slår Skanderborg

- Men kampen mod TMS Ringsted er på hjemmebane og ved at vinde den kamp, så sikrer vi os definitivt tredjepladsen i ligaen. Så det er en stor motivation for os, forklarer han.

- Samtidig har vi revanche til gode, fordi vi satte point til ovre i Ringsted i efteråret, og det vil vi meget gerne have revancheret.

- Det var overraskende for os alle sammen. Så vi er advaret, og det skal være en stor drivkraft for os at vise, at det var en fejl, fastslår Albrektsen.

Læs også:

Se også: Rasmus Lauge til Kiel: Jeg er klar til næste skridt

BSV er også fortsat med i Champions League, hvor modstanderen i 1/8-finalen er Barcelona, så det er en spændende håndboldtid i det midtjyske i øjeblikket.

- Nu skal vi have fuld fokus på kampen mod TMS Ringsted.

- Men der venter et brag mod Skjern på tirsdag, og det bliver en hel åben duel om andenpladsen. Vinder vi den kamp, så tager vi definitivt andenpladsen, siger Albrektsen.

- Tænker vi endnu en uge videre, så kan vi sikre os førstepladsen med en sejr over Kolding, lyder det fra Albrektsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere