BSV-træner: Vi kan kun overraske

Carsten Albrektsen håber, at rollen som underdogs mod FC Barcelona kan få positiv indvirkning

BSV vs. Barca. Det er hovedretten i menuen, når næste runde af Champions League skal spilles (Foto: Anders Brohus)
BSV vs. Barca. Det er hovedretten i menuen, når næste runde af Champions League skal spilles (Foto: Anders Brohus)

Jovist, er det ikke fodbold, vi har med at gøre, men også i håndbold hører FC Barcelona til i sportens øverste kategori.

Og magtforholdet ser også ud til at være givet på forhånd i det snarlige stævnemøde mellem FC Barcelona og Bjerringbro-Silkeborg.

Al logik taler for, at 1/8-finalen i Champions League også bliver endestationen for turneringens danske hold. BSV-træner Carsten Albrektsens fornemmeste opgave er selvsagt at levere resultater, om de så er nok så vanskelige, og derfor vifter han hverken med det hvide tørklæde eller lægger sig opgivende på ryggen.

Se også:

Se også: Spanske giganter venter Bjerringbro-Silkeborg

- Min vurdering, hvad, jeg tror, at de fleste er enig med mig i, er, at alle tre gruppevindere, vi kunne trække, var stærkere end os. Det har ikke noget at gøre med at være uambitiøs. Det er mere en nøgtern konstatering. Vi vil alt andet lige være underdogs, og forhåbentlig vil den rolle give os den fornødne frihed til at turde spille frit i forsøget på at skabe en overraskelse, siger Carsten Albrektsen.

Skal miraklet, overraskelsen eller hvad, man nu skal det kalde det, jagtes, medgiver han, at det er en bagdel, at første kamp spilles i Danmark.

- Men det kan vi ikke gøre noget ved, så det må vi bare acceptere.

Læs også:

Se også: BSV snupper norsk stjerne i Aalborg

Det er første gang, at BSV er kommet så langt i turneringen, og Frank Lajer, administrerende direktør i BSV, noterer sig med tilfredshed, at billetsalget på det nærmeste eksploderede i samme øjeblik, det blev åbnet.

- Vi får formentlig udsolgt allerede i dag.

Kampen spilles i JYSK Arena i Silkeborg med plads til 3000 tilskuere søndag 17. marts.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere