BSV snupper norsk stjerne i Aalborg

Kristian Kjelling er ikke tabt for dansk håndbold, da den norske landsholdsprofil skifter fra Aalborg til BSV

En stor håndboldstjerne så ud til at forlade dansk håndbold. Men det sker ikke alligevel, da Kristian Kjelling blot skifter dansk arbejdsgiver.

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) har sikret sig Kjellings underskrift, således at den rutinerede bagspiller fra sommer skifter Aalborg Håndbold ud med Bjerringbro-Silkeborg.

De forsvarende DM-sølvvindere har tegnet en toårig kontrakt med den norske landsholdspiller og ser frem til at have en kapacitet som Kjelling i truppen.

- Bjerringbro-Silkeborg er et tophold, og en klub, der har alt på plads. Jeg kan mærke, at klubben har ambitioner, og det var selvfølgelig meget tillokkende, at et af de bedste hold i Danmark vil have mig til klubben.

Læs også:

Se også: Albrektsen: Det er nok endestationen

- Jeg har en forhåbning om at være med i toppen og være med til at vinde guld, og det tror jeg, at jeg kan i Bjerringbro-Silkeborg, siger Kjelling i en pressemeddelelse.

Dansk mester med AaB
Nordmanden har spillet for de spanske topklubber Ademar Leon og Portland San Antonio, og han har været med til at vinde DM-guld med AaB Håndbold.

Nu er Kjelling klar til nye udfordringer, og han glæder sig til at finde sin plads på BSV-holdet.

- Jeg tror ikke, at det bliver noget problem for mig at finde mig tilrette på holdet. Der er mange gode spillere og en rigtig god kombination af spillere.

- Der er nogle rutinerede spillere, der danner en god stamme, og så er der nogle unge meget talentfulde spillere. Så jeg synes, at det er et godt mix og et rigtig godt hold, som jeg glæder mig meget til at være en del af, fortæller Kjelling.

Kan afgøre kampe
BSV-træner Carsten Albrektsen fortæller, at Kjelling var højt på ønskelisten.

- Kristian Kjelling har i gennem længere tid været en af de spillere, som jeg rigtig gerne har villet have til klubben, da jeg synes, at han har nogle kvaliteter, som vi mangler på banen.

- Han har det individuelle niveau, der gør, at selvom holdet ikke spiller godt, så kan han alligevel afgøre kampe, siger Albrektsen.

Kjelling skifter til BSV på en kontrakt, der løber fra sommeren 2013 til sommeren 2015.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere