BSV får gigantiske klø i ligegyldig CL-kamp

Den jyske håndboldklub blev udklasseret i den sidste og betydningsløse kamp i Champions League-gruppespillet

Der stod ikke meget andet end æren på spil, da Bjerringbro-Silkeborg (BSV) søndag var en tur i Makedonien for at møde HC Metalurg fra Skopje i Champions League.

Den danske håndboldklub tabte 18-32 efter en i store perioder pinlig indsats. Ikke mindst en svag indledning på anden halvleg blev afgørende for udfaldet.

I de første 20 minutter af anden halvleg scorede BSV således blot et enkelt mål på den meget stærke Metalurg-målmand Darko Stanic, og i hele anden halvleg lavede BSV kun fire mål. Meget usædvanligt og en skidt afslutning på gruppespillet.

BSV vidste allerede før kampen, at holdet ville slutte på fjerdepladsen i gruppe C i gruppespillet, mens Metalurg havde sikret sig andenpladsen efter polske Kielce.

Bedømt på både søndagens indsats og i gruppespillet generelt vil det være lidt af en sensation, hvis BSV formår at gå videre til kvartfinalerne.

Jyderne skal i 1/8-finalerne møde en gruppevinder fra en af de tre øvrige grupper.

Det betyder, at BSV skal op mod enten spanske FC Barcelona, tyske HSV eller Veszprem fra Ungarn.

Sidstnævnte klub overraskede ved at vinde gruppe B foran de forsvarende Champions League-vindere, THW Kiel fra Tyskland.

I søndagens kamp var BSV godt med i begyndelsen og bragte sig foran 8-7.

Værterne, der bliver trænet af den mangeårige kroatiske herrelandstræner Lino Cervar, vågnede dog op og begyndte at sende scoringer ind bag Jannick Green i BSV's mål.

Green blev senere skiftet ud med Dane Sijan, men han blev nærmest skudt i sænk mod slutningen af halvlegen, hvor HC Metalurg bragte sig foran 17-12 efter dårligt forsvarsspil af BSV.

Højrefløjen Dennis Kirkegaard tændte et lille håb for BSV, da han i de sidste sekunder af første halvleg reducerede til pausestillingen 14-18, men det blev ved håbet.

HC Metalurg gik hurtigt frem til en føring på 20-14 i anden halvleg, og det kom danskerne sig ikke over.

Dane Sijan fik ganske vist leveret et par redninger, men det var slet ikke nok, og Metalurg kværnede frem til en føring på 24-15 midtvejs i anden halvleg.

BSV-spillerne kunne ikke passere den velspillende Darko Stanic, og det endte som en regulær ydmygelse.

BSV slutter gruppespillet med fire sejre og seks nederlag. På tirsdag er der lodtrækning til 1/8-finalerne.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere