Lasse Boesen: Det her var knaldvigtigt

Den hårdtskydende back mener, at KIF Kolding København slog Rhein-Neckar Löwen i kraft af en større bredde

Lasse Boesen mener, at KIF Kolding Københavns større bredde fik afgørende betydning, da danskerne søndag slog tyske Rhein-Neckar Löwen med 25-23 i EHF Cuppen.

Rhein-Neckar Löwen topper i øjeblikket den tyske Bundesliga, så søndagens sejr var lidt af en skalp for KIF Kolding København.

- Jeg er glad for, at vi tog denne sejr. Det er knaldvigtigt for det videre forløb i turneringen, for vi mødte et hold, der er nummer et i Bundesligaen, og i dag fik de også vist, at de har et højt topniveau, siger Lasse Boesen til DR Sporten.

Den hårdtskydende back bidrog med flere scoringer specielt efter pausen.

- Alle på vores hold bidrager, og det er bare med at vise, at man er klar i de sekunder, man får på banen. I næste kamp er det måske en anden, der scorer målene, siger han.

Se også:

Se også: Boesens kanon gav tre i træk

Boesen mener, at Rhein-Neckar Löwen modsat KIF Kolding København til sidst blev straffet for, at tyskerne ikke kunne rotere lige så meget som danskerne.

- Vi har måske en større bredde og tog et par udskiftninger mere end dem, siger Boesen.

33-årige Lars Krogh Jeppesen, der for længst har indstillet karrieren, fik comeback mod Rhein-Neckar Löwen på grund af skader i KIF-truppen.

- Det var fedt. Fed oplevelse. Jeg skulle lige vænne mig til det i de første fem-otte minutter, men derefter gik det fint, og det var en fornøjelse at være på banen, siger Lars Krogh Jeppesen til DR Sporten.

KIF Kolding har nu mødt alle tre hold i gruppe B, hvor holdet også har besejret Tatran Presov og HC Motor Zaporozhye. Holdene skal møde hinanden ude og hjemme, og de to bedste mandskaber går videre til kvartfinalerne.

KIF Koldings næste opgave er den 10. marts, hvor holdet gæster Rhein-Neckar Löwen i Mannheim.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere