Boesens kanon gav tre i træk

Lasse Boesen hev skudarmen frem fra gemmerne og sikrede KIF deres tredje sejr i træk i EHF Cuppen

Lasse Boesen splittede det tyske forsvar i 2. halveg (Foto: Lars Poulsen)
Lasse Boesen splittede det tyske forsvar i 2. halveg (Foto: Lars Poulsen)

KIF Kolding København-Rhein Neckar Löwen 25-23 (13-11)

Den pensionerede landsholdsskytte Lasse Boesen holdt liv i KIF Kolding Københavns drøm om at komme videre til EHF Cup’ens Final 4 i Nantes i Frankrig i pinsen.

Selv om det kun blev til en smal tomåls sejr, så er Rhein Neckar Löwen ikke mere skræmmende end, at 'Hele Danmarks Håndboldhold' også om to uger kan spille lige op med Bundesligaens nr. 1.

Efter flere ugers frivillig ’skydepause’ på grund af en betændt skudarm gav veteranen Lasse Boesen sig selv lov at fyre kanonen af i 2. halvleg.

Med seks mål sørgede han for, at KIF Kolding København også vandt den tredje kamp af tre mulige i det nye EHF Cup gruppespil.

Når skuddene ikke røg ind, men ramte paraderne, var medspillerne, læs Cyril Viudes og Rasmus Jensen, gode til at opfange riposterne.

Lasse Boesens målshow kom til at gå ud over landsmanden Niklas Landin, som ved flere af målene kom til at se dum ud ved at have en fod eller hånd på skuddene.

Det gik lang tid, før træner Peter Bredsdorff Larsen turde bruge Lasse Boesen på bekostning af VM-sølvvinder Bo Spellerberg..

Inden Lasse Boesen kom i gang med målene havde ikke mindst den lille svensker Lukas Karlsson bombet løst, mens franskmanden Cyril Vudes viste storspil på stregen.

Mens Niklas Landin røg ud, stod Kasper Hvidt i samtlige 60 minutter og nåede op på 14 redninger.

Denne viste, at han fortsat er blandt verdens bedste med flere 100 pct. redninger.

Modsat havde gæsternes Niklas Landin en blandet eftermiddag i Brøndbyhallen, hvor det startede med, at han blev hyldet som årets håndboldspiller og skiftet ud med ni minutter tilbage med Goran Stojanovic.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere