KIF-profil skal under kniven

Forsvaret hos ligaens førerhold er under pres med Frederik Børms fingerskade

Et uheld kommer sjældent alene.

Det kan KIF Kolding København skrive under på, så træner Peter Bredsdorff Larsen må se sit ellers så stærke forsvar falde fra hinanden.

Forsvars- og stregsspiller Frederik Børm skal opereres mandag for den finger, som blev slemt beskadiget forleden i Viborg.

Det forhindrer ham dog ikke i at spille lidt med i eftermiddagens brag i Brøndbyhallen, når Danmarks nr. 1 møder Bundesligaens nr. 1, Rhein Neckar Löwen, med Niklas Landin mellem stængerne.

Læs også:

Se også: Efter Boldsen-skade: Comeback til Lars Krogh

Forleden blev en anden KIF Kolding København-forsvarsspiller, Joachim Boldsen opereret for en muskelskade i armen og er ude i mindst fem uger.

Assistenttræner Lars Krogh Jeppesen, som på grund af en dansk regel ikke må spille med i ligaen, men gerne europæisk håndbold, skal i eftermiddagens kamp mod Rhein Neckar Löwen forsøge at fylde hullet i midterforsvaret ud som ny sidemand med vennen og tidligere landsholdskollega Lars Jørgensen.

Læs også:

Se også: Skjerns håndboldherrer skuffer med pointtab til Esbjerg

Hvad der skal ske i ligaen har træner Peter Bredsdorff Larsen ikke overblik over, men en mulighed er flytte den normale 2'er i forsvaret, stregspiller Rasmus Jensen ind i midterblokken.

Du kan følge kampen på DR1 fra kl. 14.45.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere