Lars Krogh: - Jeg er kraftedme klar

Veteranen fra Kolding er nu oppe på to træningspas, efter han parkerede karrieren – men klar til at dele håndmadder ud igen på søndag

Lars Krogh Jeppesen er klar til kamp. (Foto: Lars Poulsen)
Lars Krogh Jeppesen er klar til kamp. (Foto: Lars Poulsen)

Så er Lars Krogh Jeppesen oppe på hele to træningspas!

Og mere end klar til at spille på søndag, når KIF Kolding København møder Niklas Landin og Rhein Neckar Löwen i Brøndby Hallen.

- Jeg havde jo for længst parkeret min karriere, fordi jeg ikke længere kunne få en lidt slidt krop til at gøre det, min hjerne ville – men det er fantastisk at opleve, hvordan iveren efter at spille pludselig er der igen. Følelsen er meget stærkere, end jeg havde regnet med.

Lars Krogh Jeppesen har forladt skrivebord, trænerbænk og jobbene som sælger og assistenttræner for at kaste sig ind i jobbet som hårdt spillende udsmider i forsvaret – i det omfang, det bliver nødvendigt.

Se også: KIF holder Krogh i baghånden

- Man får pludselig det der ’kraftedme’ op i sig igen bare som ved et fingerknips, og jeg er da toptændt efter at komme på banen i et eller omfang. Nu blev det ikke til noget i søndags, og det synes jeg var fuldstændig fornuftigt. Der render altså nogle spillere rundt, som har trænet siden august, og så skal jeg ikke have to minutter til sidst på deres bekostning, siger Lars Krogh Jeppesen.

Han gør opmærksom på et helt andet faktum:

- Sejrens størrelse var jo heller ikke helt ligegyldig, fordi den dårligste toer i gruppespillet ikke kommer videre til slutkampene, så det var jo alene af den grund vigtigt for os at slå Tatran Presov med 20 mål.

Se også: Efter Boldsen-skade: Comeback til Lars Krogh

Lars Krogh Jeppesen er med i truppen, når KIF onsdag aften træder op til hårdhændet vals på parketgulvet i Viborg, men den 33-årige veteran regner ikke med at komme i aktion.

- Det skulle helst ikke blive nødvendigt, og hvis det går, som det burde, så når jeg at få to træninger yderligere med fredag og lørdag, inden jeg så kan blive aktuel søndag mod Rhein Neckar Löwen, siger han.

Formen er nogenlunde okay, mener han:

Se også: Lars Krogh Jeppesen til Kolding

- Jeg har jo ikke taget 20 kilo på, bare fordi jeg har fået kontorjob. Jeg har passet min løbetræning, men det er klart, der mangler nogle kilo på jernstangen, før jeg er, hvor jeg var. Men jeg har min højde og rigelig fysik til at fylde en rolle i forsvaret, og så skal jeg ellers nok skynde mig ud og væk fra angrebsspillet, lover han.

- Jeg er ærekær ad helvede til, og jeg har ikke lyst til at ende som et cirkusnummer. Derfor giver jeg alt i disse dage, så jeg ikke risikerer at falde igennem, siger manden, der er blevet kaldt tilbage fra skrivebordet efter Joachim Boldsens skade.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere