Boldsen: - Jeg skal ikke se mig selv i tv

Håndboldstjernen har på forhånd set Stjernerne på Slottet, hvor han er hovedperson i aften – dagens operation forløb fuldstændig efter planen

Joachim Boldsen springer tv-programmet over. (Foto: Anders Brohus)
Joachim Boldsen springer tv-programmet over. (Foto: Anders Brohus)

- Nej, jeg skal ikke se Stjernerne på Slottet i aften. Jeg har set det på forhånd, og så glad er jeg altså heller ikke for at sidde og glo på mig selv!

Joachim Boldsen er i perlehumør på en dag, da han i allerhøjeste grad har været hovedpersonen. Dels i tv-programmet i aften, hvor det er håndboldstjernen der krænger dele af sit inderste ud – dels på operationsbordet, hvor han tidligere på dagen fik hæftet en overrevet sene i højre arm.

- Operationen gik fint. Jeg sidder nu med en relativt død arm bøjet i 90 grader og spændt fast i en skinne, men alt er gået godt, og jeg har affundet mig med, at jeg måske ikke kommer til at spille mere håndbold i denne sæson. Så må jeg bare udnytte tiden og vende stærkt tilbage efter sommerferien, siger Joachim Boldsen.

Se også: Norsk stjerne forlader Aalborg

Paradoksalt nok er netop han hovedpersonen i en udgave af Stjernerne på Slottet, hvor håndboldspilleren slæber de andre sagesløse stjerner ud at spille en gang amerikansk fodbold!

- Det er blevet et meget sjovt program, og det er imponerende, hvordan man kan koge så mange timers optagelser ned til et program på 35 minutter, siger Joachim Boldsen.

Undervejs i programmet fortæller Traktoren om tiden som dansestjerne i Vild med Dans i 2007, der nær havde kostet ægteskabet. Hustruen Nancy og lille Fleur flyttede faktisk fra hjemmet i Aalborg i den periode, da håndboldspilleren transformerede sig til tv-stjerne og med egne ord blev ’et virkelig dumt svin’ og ’dum at høre på’.

Se også: Randers skuffer i Champions League

- Det er klart, at når man siger ja til at deltage i sådan et program, forventer producenterne også, at man bringer noget af sig selv med og lægger ting og sager på bordet. Men man vælger jo selv, hvad man vil fortælle – og hvor langt man vil gå, siger Joachim Boldsen.

- Jeg betragter det mest som en slags portræt-program på en underholdende måde, og jeg synes, det er blevet meget sjovt. Men jeg har set det på forhånd, og jeg har nogle andre ting for i aften, så jeg kommer ikke til at tælle med i seer-statistikken, siger håndboldens ny-reparerede Traktor.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere