Båret fra banen lørdag - målhelt søndag

Århus Håndbolds højrefløj Rasmus Nielsen kom sig på mirakuløs vis og blev afgørende i pokalfinalen

Rasmus Nielsen havde overvundet sin skade og bidrog fornemt til Århus Håndbolds pokal-triumf. (Foto: Ernst van Norde)
Rasmus Nielsen havde overvundet sin skade og bidrog fornemt til Århus Håndbolds pokal-triumf. (Foto: Ernst van Norde)

Mindre end et døgn efter, at Århus Håndbolds højrefløj Rasmus Nielsen måtte bæres fra banen af fysioterapeuten Morten Frank, var den tidligere GOG-spiller på mirakuløs vis blevet klar igen.

Godt for hjemmeholdet Århus - skidt for gæsterne fra Skjern.

Udover at være usvigelig sikker på fire straffekast bidrog han også med et par ’rene’ mål, da Århus Håndbold midt i en trængselstid vandt pokalfinalen.

Pokalen kom i hus efter en god fight af hjemmeholdet med de mange modne spillere personificeret ved målmand Jan Tromle Nielsen, Henrik Hansen, Toke Holst og Mads Lind.

Mens Henrik Hansen hev et par sidste afgørende scoringer ud i slutfasen, vågnede Jan Tromle Nielsen også op igen, da der var brug for nogle ekstra redninger.

Se også:

Se også: Twitter gløder over karantæne til Gjessing

Således var veteranmålmanden på plads, da Claus Møller Jakobsen med få sekunder tilbage fik chancen for at skaffe Skjern omkamp.

Det er 32 år siden, at pokalen sidst har haft ’hjemsted’ i Århus, og den gang vandt daværende Århus KFUM over Helsingør.

Den gamle hæderkronede klub er i dag et af benene i Århus Håndbold, så gamle stjerner som Jørgen Vodsgaard og Co. må være blevet rørt over triumfen, som sender Århus Håndbold ud i Europa i næste sæson i den nye EHF Cup.

Finalen udviklede sig til en meget lige affære med skiftende føringer, inden Henrik Hansen med to mål fik slået det afgørende hul.

Skjerns Henrik Møllgaard var længe en en mands hær hos taberne med 10 mål og VM-sølvvinderen blev efterfølgende hyldet som årets pokalfighter.

1 af 2 
2 af 2 Rasmus Nielsen havde overvundet sin skade og bidrog fornemt til Århus Håndbolds pokal-triumf. (Foto: Ernst van Norde)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere