Wilbek: Helt formidabelt - i 20 minutter

- Tre mand vandt kampen for os, siger Ulrik Wilbek efter kvartfinalesejren over Ungarn

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

BARCELONA (ekstrabladet.dk): de tvar en lettet og lettere rystet Ulrik Wilbek, der mødte op efter 28-26-sejren over Ungarn i VM-kvartfinalen i Barcelona onsdag aften. Men faldende puls kunne han konkludere, at tre mand havde vundet kampen for hans hold i anden halvleg, og at hans hold havde spillet formidabelt - men kun i 20 minutter.

- Vi spillede helt formidabelt de første 20 minutter af kampen. Fantastisk forsvar, taktisk godt indstillet. Mikkel tog sig fuldstændig af Nagy i forsvaret, vi fik samlet det hele, og Niklas stod fantastisk på mål. Så holder vi kadencen angrebsmæssigt, men falder ned forsvarsmæssigt i de sidste ti minutter af første halvleg, specielt da Lekai kommer ind og sætter et helt andet tempo på deres angrebsspil.

Se mere:

Se også: Kong Hans sled Danmark i semifinalen

- Vi var godt forberedt på Gabor Csaszar. Vi troede også, vi var godt forberedt på Lekai, men han lavede simpelthen et andet temposkift. Da går vi går ud til pausen er jeg godt tilfreds emd angrebet, men tænker, at vi lige skal op igen i forsvaret. I anden halvleg er det en lang kamp for at finde et eller andet, der fungerede i begge ender af banen, sagde Wilbek og fortsatte:

- Vores spillere begynder at se meget trætte ud, specielt Mikkel, Markussen kommer til nogle ting, men får ikke rigtig afsluttet dem. Det er meget Kasper Søndergaard og Hans Lindberg, det hænger på. Det bliver vores højreside og Niklas, der vinder kampen for os. Til sidst har vi den mulighed, at vi bare kan spille den ud til Hans, og så scorer han, og det lykkes. Alle de ting, der fungerede så godt i første halvleg fungerede ikke, fordi vores tempo gik ned i anden halvleg, sagde Wilbek.

0 kommentarer
Vis kommentarer