Snu slanger venter på Danmark

Mikkel Hansen ved, at der bliver lidt at se til med László Nagy som modstander

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

BARCELONA (Ekstra Bladet): Missil-Mikkel har gjort det før – og er klar til at gøre det igen!

I april scorede danske Hansen otte gange mod sin gamle klubkammerat László Nagy og co., da AG København vandt den første kvartfinale-kamp mod FC Barcelona i Parken 29-23 og tog det afgørende afsæt mod Final Four.

- Han er klart deres største profil, en god og komplet spiller. Han er rigtig god i forsvaret – forholdsvis hurtig af sin størrelse, en god skytte og en god gennembrudsspiller. Der bliver lidt at se til. Men han er langtfra den eneste, advarer Mikkel Hansen.

Faktisk er ungarernes spilkoncept måske den største trussel. Magyarerne lurer som snu slanger, luller ofrene i søvn, venter tålmodigt og dovent – og så hugger de til!

Læs også:

Se også: Lindberg: Flot af Eggert

- Det er bare deres måde at spille på. De vil gerne spille særdeles fysisk, meget langsomt og gør det smart. Det er altså små-frustrerende at stå og glo i eget forvar i så lang tid, ikke. De har mange individuelle færdigheder – det er et farligt hold det der, siger Mikkel Hansen.

- Dummer man sig et par gange, løber de lige tre hurtige kontraer. Det er altså svært at spille mod sådan noget, hvor de spiller så langsomt – og pludselig accelererer. Svært, for de spiller jo otte år med bolden, og så falder du i søvn og bum, så er der mål. Det er nogle gange svært at spille mod hold, der skifter så meget tempo, siger Mikkel Hansen.

- De dækker godt og hårdt op. Spiller meget på deres fysik hele vejen igennem. For os handler det om at gøre præcis det modsatte: At få sat tempoet i vejret, spille med en masse fart, forhåbentlig stå godt i forsvaret og få løbet rigtig meget med dem. Ingen tvivl om, at så kører de trætte. Jeg er sikker på, de er til at løbe ned.

0 kommentarer
Vis kommentarer