Rene Toft: Han skulle have været smidt ud

René Toft Hansen er langt fra rystet over de vilde tunesiske krigere – men var bange for, at frustrationerne kunne ende med en alvorlig skade

Rene Toft havde sine kampe med tunesiske Tej på stregen (Foto: Lars Poulsen)
Rene Toft havde sine kampe med tunesiske Tej på stregen (Foto: Lars Poulsen)

Issam Tej er en hård hund og noget af en kriger. Det ser man tydeligt, når man bliver anbragt så tæt på banen, at man kan lugte spillerne.

René Toft Hansen fortalte i går, hvordan Issam Tej i Qatar blev sendt på banen som skraldemand og hidsig hævner for et uheld, da danskeren ramte Nicola Karabatic i en klubkamp – og tuneseren var også toptændt fra start i aftenens ottendedels-finale.

- De var klar fra start, og det var jo også deres chance, jo. Vi blev nok lidt kyste i indledningen, men smed det forholdsvis hurtigt af os og fik spillet vores spil og stod fantastisk godt i forsvaret, siger René Toft Hansen.

Se mere:

Se også: Tunesisk skraldemand hævnede sig på Toft

- Man kan jo høre, det siger smak. Jeg vil ikke sige, de var vildere, end de plejer at være, men jeg var da til sidst lidt nervøs for, at frustrationerne over at være så langt bagud kunne få en eller anden til at lave noget fuldstændig sindssygt, der kunne have kostet en skade. Men de holdt sig heldigvis i skindet.

René Toft Hansen holdt godt øje med sin gamle ’fjende’.

- Det var vel kun Tej, der var på krigsstien et par gange – specielt i starten. Kasper Søndergaard mente i hvert fald, han skulle have haft rødt for den tackling i ansigtet, siger René Toft Hansen.

Jyden kunne aldrig finde på at save en modstander ned bevidst:

Se også:

Se også: Landin: Kampen jeg havde ventet på

- Det ligger ikke til mig. Jeg kan simpelt hen ikke få mig selv til det. Jeg kan tackle hårdt, men jeg kan altså ikke få mig selv til at gøre noget, der sætter andres helbred og karriere på spil, siger René Toft Hansen.

Han har ingen specielle ønske for kvartfinalen. Hvem, der bliver modstanderen, afgøres mandag aften i Barcelona, og de danske spillere har mulighed for at tage ud og se den kommende opgave live.

- Det er ikke så meget, jeg har set til nogle af de to hold. Æh… Jeg gider ikke engang spekulere over det, for jeg har jo ingen indflydelse på det. Inden turneringen ville jeg vel sige, at Ungarn var det stærkeste hold af de to, Polen har haft nogle tætte kampe, men det siger jo ikke så meget om deres niveau. Der er ikke lige en favorit, det er der ikke. Vi tager dem, der kommer.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen