Makedoner: Glad for at tabe

Danmark vandt og alle var glade

Møllgaard og co. trak fra til sidst (Foto: Lars Poulsen)
Møllgaard og co. trak fra til sidst (Foto: Lars Poulsen)

SEVILLA (ekstrabladet.dk): Det var da i hvert fald ærlig snak, da den makedonske målmand Borko Ristovski efter kampen sagde det, de fleste kunne observere ved selvsyn i hallen, da Makedonien tabte 30-33 til Danmark i den sidste kamp i VM’s Gruppe B.

- Det er første gang i mit liv, jeg har været tilfreds med at tabe en kamp, sagde Ristovski efter farcen, hvor makedonerne på ingen måde spillede sig ud.

Makedonien ville nemlig med et nederlag slippe for Frankrig i ottendedelsfinalerne og skal på grund af nederlaget nu møde Tyskland. Havde makedonerne vundet, ville det have været omvendt, og det vilel de for alt i verden undgå.

Se også:

Se også: Grotesk: Wilbek blev kampens spiller

- Det er bedre at spille mod Tyskland end Frankrig i denne slutrunde. Vi kendte resultatet før kampen, og vi spillede nok ikke på 100 procent, erkendte Ristovski og blev mere diplomatisk.

- Men det samme kan man sige om Danmark. Alligevel var det en interessant kamp at se på med mange mål. Det var måske ikke så godt forsvar, men det var det bedste for tilskuerne.

Var det svært at tabe til dette danske hold…?

- Nej, det var ikke svært. Danmark er et af de bedste hold ved denne slutrunde, og vi ønsker at møde dem igen i en semifinale eller finale, sagde Ristovski efter en kamp, ingen af de to hold havde ære af

0 kommentarer
Vis kommentarer