Snorri: - Danmark går hele vejen

Super skuffet islænding med danske rødder imponeret af Mikkel Hansen og Co efter kamp, hvor ’vi blev revet fuldstændig fra hinanden i forsvaret’

Der var glæde i den danske lejr, og det kan drengene lige så godt øve sig på. Den islandske profil Snorri Gudjonsson tiopper nemlig Danmark som verdensmester efter afklapsningen. (Foto: Lars Poulsen)
Der var glæde i den danske lejr, og det kan drengene lige så godt øve sig på. Den islandske profil Snorri Gudjonsson tiopper nemlig Danmark som verdensmester efter afklapsningen. (Foto: Lars Poulsen)

SEVILLA (Ekstra Bladet): Snorri Gudjonsson er ikke knust, men humøret har dæleme været bedre, erkender GOG-spilleren:

- Selvfølgelig er jeg skuffet, men det er en fuldstændig fortjent sejr til Danmark. De spiller meget bedre end os, ja, de spiller faktisk en supergod kamp, får løst vores forsvar og splitter det faktisk fuldstændigt ad ved at trække det frem og tilbage, som de vil.

Snorri Gudjonsson er tilbage på Fyn igen og dermed tæt på sine langelandske rødder: Hans morfar kom fra slotsbyen Tranekær.

Læs også:

Se også: Lindberg var en ren vulkan

Men det er altså ikke lige dét, der er temaet denne onsdag aften…

- Vi får ikke løbet ordentlige kontraer, så det blev en svær kamp for os, og som sagt: En fuldstændig fortjent dansk sejr, siger Snorri Gudjonsson, der ikke køber præmissen om, at større dansk bredde blev afgørende.

- Måske hjælper det lidt, at Danmark har mange gode spillere, men det er ikke en undskyldning, jeg køber. Det her er kun kamp fire i en lang turnering, så man har stadig væk kræfter.

- Hvor langt tror du, Danmark kan nå?

- Hele vejen!

- Og jer selv?

- Hvis vi kigger på denne kamp, så når vi ikke hele vejen. Sådan tænker vi heller ikke. Nu har vi en kamp mod Qatar på fredag, den skal vi vinde, og så går vi videre og har naturligvis chancer lige som alle andre hold blandt de sidste 16. Lige nu tager vi altså bare én kamp ad gangen.

Læs også:

Se også: Wilbek: Det var formidabelt

Den islandske målsætning i den første slutrunde uden Olafur Stefansson var fra start begrænset til puljespillet.

- Vi havde som målsætning at blive nummer et eller to i puljen. Det når vi ikke, men nu må vi kæmpe for at gå videre, og så tager vi den derfra, siger Snorri Gudjonsson.

0 kommentarer
Vis kommentarer