Man lobber bare ikke på Landin!

Kun Eggert og Lars Christiansen er sluppet af sted med at score på lob på straffekast på den danske keeper

Niklas Landin fylder godt i målet. Så det nytter ikke noget at forsøge at lobbe et straffekast ind. (Foto: Lars Poulsen)
Niklas Landin fylder godt i målet. Så det nytter ikke noget at forsøge at lobbe et straffekast ind. (Foto: Lars Poulsen)

SEVILLA (Ekstra Bladet): Dumt! Man lobber bare ikke på Niklas Landin på et straffekast.

Det forsøgte ellers fremragende Gudjon Valur Sigurdsson, da Danmark besejrede Island med 36-28, men forsøget fløj langt over den danske tometer-keepers mål.

- Ja, den var hård. Jeg kunne fornemme med det sagde, at den var for hård til at gå ind, sagde Landin smilende efter kampen.

- Eggert og Lars Christiansen har gjort det i den danske liga. Men det er også efter, jeg har snakket med dem om, at der ikke er nogen, der lobber. Så skulle de lige prøve …, lød det nærmest ærgerligt fra keeperen, der også rodede sig ud i en lille batalje med den islandske fløj Arnor Gunnarsson i anden halvleg, da Landin skulle Anders Eggert fri i et kontraangreb.

Læs også:

Se også: Lindberg var en ren vulkan

- Jeg lavede et ’fornemt’ hopskud ud af feltet for at aflevere til Eggert. Det gør jeg nogle gange for at få et bedre overblik, og så løb han ind bag mig for ligesom at fjerne mit ben, så jeg ikke fik afleveret ordentligt, og det blev jeg meget frustreret over.

- Jeg kunne ikke forstå, hvorfor han løb bag mig ind i feltet. Så sagde han, at det var for at få bolden - men jeg havde jo bolden lang tid inden. Nå, jeg tog heldigvis den næste bold, så det var fedt, forklarer Niklas Landin til Ekstra Bladet og glæder sig naturligvis over sejren.

- Når man har vundet og går videre som nummer et inden den sidste kamp, så kan det ikke være bedre.

Læs også:

Se også: Snorri: - Danmark går hele vejen

Det var egentlig rimeligt hektisk til langt ind i kampen. Det var først med syv minutter igen, at vi virkelig lukker kampen og føler, at de ikke kunne komme tilbage. Ellers ligger vi hele tiden og bytter mål. Heldigvis scorer vi nærmest på alle vores angreb, og deres målmand kommer jo ikke i gang i dag.

- Vi kan sagtens blive bedre, mere stabile, spille mere sikkert i både forsvar og angreb. Så bliver vi rigtig farlige, siger Niklas Landin, der stod med en godkendt redningsprocent på 29.

0 kommentarer
Vis kommentarer