Startopstillingen: Mikkel klar til at pelse bjørnen

Stjernen starter selvfølgelig inde på banen, når Danmark bliver testet for alvor mod Rusland i aften

Mikkel Hansen starter naturligvis på banen mod Rusland. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)
Mikkel Hansen starter naturligvis på banen mod Rusland. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)

SEVILLA (ekstrabladet.dk): Mikkel Hansen starter naturligvis på banen, når Ulrik Wilbek fra kl. 20.15 sender sine tropper på banen for at pelse den russiske bjørn – godt nok i nye og lidt yngre klæder, men dog stadig en modstander, man har ret godt kendskab til i den danske lejr, når det gælder spillestil, plusser og minusser.

Niklas Landin vogter buret fra start, og Anders Eggert plus Hans Lindberg starter på fløjene i en startopstilling, hvor René Toft Hansen uddeler tørre tæsk i begge ender af banen som stregspiller, mens bagkæden foruden Mikkel Hansen består af Rasmus Lauge og Kasper Søndergaard – sidstnævnte bytter med Henrik Møllgaard, når Danmark skal i forsvar.

- Vi lægger ud i den velkendte 6:0-formation mod et russisk hold, hvor vi forventer en masse krydsspil, siger assistenttræner Henrik Kronborg.

- Vi har stor respekt for deres skytter, men vi er også obs på, at de i en spiller som eksempelvis Pave Atman har typer, der både kan skyde, lave ting på egen hånd og er meget gennembrudsfarlige.

- Vi forventer et russisk hold, der stiller i den klassiske 5:1-formation i forsvaret, men som også kan gå tilbage i 6:0 og måske variere med en skæv 5:1 og også finde på at gå frem på Mikkel Hansen. Vi har talt meget om modtræk i forhold til disse forsvar, siger Henrik Kronborg.

Kontrafasen bliver altafgørende for dansk succes – og dermed SKAL defensiven virke relativt dirkefri.

- Vi vil meget gerne lave mange lette mål på kontra eller hurtig midte, siger Henrik Kronborg, der ikke vil tippe kampens udfald:

- Vi skal jo bare vinde med én, så simpelt er det!

0 kommentarer
Vis kommentarer