Wilbek: Vi kørte dem ud på røv og albuer

Landstræneren var særdeles tilfreds sit holds angrebsspil efter sejren over Slovenien i sidste VM-test

Wilbek havde ingen grund til bekymring over sine spilleres præstation (Foto: René Schütze)
Wilbek havde ingen grund til bekymring over sine spilleres præstation (Foto: René Schütze)

AARHUS (ekstrabladet.dk): Det var en på mange måder tilfreds landstræner, der gjorde status efter det danske herrelandsholds 35-30-sejr søndag aften over Slovenien i i Aarhus i den sidste VM-test, før det går løs med første kamp i slutrunden på lørdag.

Læs også:

Hans Lindberg og Danmark virker VM-skarpe. Her ses Hans Majestæt i lørdagens testkamp mod Montenegro (Foto: René Schütze) Håndbold Overbevisende dansk VM-test

- I første halvleg var jeg rigtig glad for forsvaret. Jeg synes, vi dækkede rigtig godt op. De får kun 12 mål, nogle af dem meget heldigt, som Niklas Landin nok normalt ville have taget. Vi brænder rigtig mange oplagte. Skof står fantastisk godt i første halvleg. Alligevel går vi til pause med en føring.

Læs også:

Mikkel Hansen og resten af håndboldstjernerne kan opleves på dansk tv i de kommende uger (Foto: Thomas Sjørup) Håndbold Sådan kan du følge VM i håndbold

- I anden halvleg spiller vi enormt godt angrebsspil. Vi kører dem jo fuldstændig ud på røv og albuer. Til gengæld bryder vores forsvar lidt sammen, da vi går tilbage i 6-0. De får scoret alt for mange mål i vores venstre forsvarsside. Det skal vi arbejde med. Men alt i alt synes jeg, vi spiller rigtig god, hurtig og seværdig håndbold, lød det fra den danske landstræner umiddelbart efter kampen.

0 kommentarer
Vis kommentarer