Tunge ben og ros til Mortensen

Ulrik Wilbek var utilfreds med sit forsvar i testkampen mod Tunesien

Casper U. Mortensen fik stor ros af landstræner Ulrik Wilbek for sin indsats mod Tunesien. (Foto: Gorm Branderup)
Casper U. Mortensen fik stor ros af landstræner Ulrik Wilbek for sin indsats mod Tunesien. (Foto: Gorm Branderup)

SKJERN (Ekstra Bladet): Tunge ben.

Det var en del af Ulrik Wilbeks forklaring på, at VM-testkampen mod Tunesien fredag aften i Skjern Arena ikke ligefrem bød på opvisning fra de danske spillere.

- Vi var meget, meget tunge i benene i begge ender af banen, konstaterede Wilbek som det første uden for omklædningsrummene i den vestjyske arena.

Læs også:

Se også: Rædselsfuld dansk VM-test

- Men det er naturligt. De har trænet hårdere, end de plejer hjemme i klubberne, og sådan er det jo, fordi vi skal nå mange ting. Så vi er tunge - mest karakteriseret ved vores målmænd, der var megatunge i benene.

- Det blev selvfølgelig mest udstillet i forsvaret, men i virkeligheden var vores angrebsspil jo også dårligt, og de scorede en del kontramål på vores dårlige angrebsspil, konstaterede landstræneren efter 30-29-sejren.

Men Wilbek var ikke bekymret over, at hans offensive forsvar overhovedet ikke fungerede i første halvleg.

- Nej, nej, overhovedet ikke. Men det var ikke godt nok i dag. Der var også gode ting, der var bare for få gode ting. Jeg hæfter mig ved, at 6-0-forsvaret var mindst lige så dårligt - i første halvleg. Så fik vi Nøddesbo ind i midten sammen med Rene, og det lukkede.

Læs også:

Se også: Wilbeks offensive VM-plan

- Det så bedre ud, men det eneste, der virkelig fungerede, var vores kontrafase. Den sidder lige i skabet, og det er lige som forventet med Casper U. Han er bare en verdensklasse kontraspiller og spillede en stor kamp, og det er fedt, at han kan vise det i en landskamp, der gælder noget, lød rosen til venstrefløjen med efternavnet Mortensen, der scorede fem mål på seks forsøg efter at være skiftet ind i pausen.

Landstræneren uddelte også ros til modstanderne fra Tunesien:

- Jeg er overrasket over Tunesien, der gjorde god modstand og spillede godt. Det var fedt. Jeg havde slet ikke troet, at de spillede så godt, og det var jeg glad for, for så fik vi modstand og fik en kamp ud af det. Jeg fik helt vildt meget ud af den her kamp. Det havde jeg egentlig ikke regnet med, lød det fra Ulrik Wilbek.

Læs også:

Se også: Wilbek i vildrede: Alle mand er VM-klar ...

0 kommentarer
Vis kommentarer