Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Gode nyheder for Pytlick: Louiserne er EM-klar

Burgaard kunne kaste – og Lyksborg gribe, da Jan Pytlick gav EM-pigerne tidligt fri inden strabadserne i Serbien

Louise Burgaard skal nok blive klar til EM-åbningen mod Sverige i Nis på tirsdag. Tvis-flækkeren deltog godt nok ikke i åbne slag-udvekslinger til to mål, da landsholdet i formiddag trænede for sidste gang i Tved Hallen i Svendborgs udkant, men den 20-årige bagspiller var dog i stand til at belaste sit ømme knæ med missil-affyring fra ramperne i området ude omkring den stiplede linje.

Det blev så også lejrens sidste træning, inden de 16 EM-udtagne plus reservemålmanden Rikke Poulsen ved 14-tiden blev sendt hjem fra vandrerhjemmet i den sydfynske hovedstad med kurs mod privatadresserne øst og vest for bælterne.

Se mere:

Se også: Pytlick tager til EM med beskeden målsætning

Eftermiddags-træningen er blevet sløjfet, og nu venter to formentligt velkomne fridage, inden truppen søndag igen bliver busset fra vekslende destinationer med kurs mod lufthavnen i Kastrup, hvor der er afgang mod Beograd og pulje-camp’en i Nis med ankomst på det fire-en-halv stjernede Hotel Tami Residence omkring kl. 13.30 mandag eftermiddag efter en overnatning i den serbiske hovedstad.

Louise Lyksborg, højrefløjen fra Viborg HK, deltog også i fuldt omfang i træningen i dag. Den 24-årige wing har ellers været tvivlsom, siden hun i sidste uge flækkede mellemkødet mellem lille- og langfinger og derfor ikke kunne deltage i Golden League-stævnet i Bergen i weekenden.

Se mere:

Se også: Tre vrages: Her er Pytlicks EM-trup

- Alle er klar, melder træner-teamet Jan Pytlick og assistent Ulrik Kirkely.

- Louise Burgaard har nu været i boldkontakt og taget skud, og Louise Lyksborg virker bestemt ikke hæmmet af at have fået fem sting i sin skudhånd. Hun er i voldsomt spillehumør, garanterer assistenttræneren inden fyraften oven på 11 dagens sydfynsk sans og samling.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen