Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Kiel snupper Aalborgs målmandshelt

Johan Sjöstrand leverede en fantastisk præstation

(Arkivfoto: René Schütze)
(Arkivfoto: René Schütze)

Aalborg-Århus 30-21 (15-12)

Aalborg skal glæde sig så længe, det varer.

Den svenske landsholdsmålmand Johan Sjöstrand leverede en pragtkamp, da nordjyderne vandt for ottende gang i træk i ligaen over et modløst Århus-mandskab.

Svenskeren, som slukkede de danske OL-drømme i kvartfinalerne i London, har Aalborg kun til låns, da de mange dobbelte tyske mestre THW Kiel for længst har sikret ham som erstatning for den fantastiske franskmand Thierry Omeyer.

Denne rejser tilbage til Frankrig til sommer, hvorefter Johan Sjöstrand efter planen skal rykke til Kiel.

Svenskeren var sammen med landsmanden Johan Jakobsson i en klasse for sig i den jyske klassiker, som fusede ud allerede i slutningen af 1. halvleg, da hjemmeholdet kom foran med tre mål.

Efter pausen fortsatte gæsternes nedtur, og da århusianernes træner Erik Veje Rasmussen tog en time-out efter 48 minutter, havde dennes hold kun scoret to gange i 2. halvleg.

At kampen aldrig blev spændende, var de næsten 3500 tilskuere vist nok ligeglade med, fordi de fik en ny sejr at køre hjem på.

Og Århus er efter det tredje nederlag i træk i noget, som ligner dyb krise, som blev forstærket af, at en af de faste støtter, Mads Lind tidligt måtte forlade kampen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen