FCM henter landsholdsspiller

FCM Håndbold har været på indkøbstur i Aalborg DH, hvor landsholdsspilleren Stine Jørgensen røg ned i kurven

Stine Jørgensen rykker sydpå. (Foto: Mick Anderson)
Stine Jørgensen rykker sydpå. (Foto: Mick Anderson)

Det bliver et FCM Håndbold med en markant forstærket bagkæde, der tørner ud i næste sæson.

Mandag meddeler midtjyderne nemlig at man har sikret sig landsholdsspilleren Stine Jørgensen, der er hentet i Aalborg DH, fra den kommende sæson på en treårig kontrakt.

- Jeg glæder mig helt vildt meget, men jeg vil også gerne gøre det ordentligt færdig i Aalborg og afslutte det godt, men jeg glæder mig til at komme videre. FC Midtjylland er en spændende klub med et fedt miljø og to spændende trænere. Det er en klub med en god fremtid, siger Stine Jørgensen.

Hun håber at kunne at overføre sin gode form fra Aalborg til sin kommende klub.

Se også: Godt nyt til Burgaard

- Jeg håber, jeg kan få lov til at byde ind angrebsmæssigt og forsvarsmæssigt. Jeg har været vant til en masse spilletid og ansvar, og jeg håber at få lov til at tage ansvar i FC Midtjylland, selv om der er flere spillere til at tage det, siger Jørgensen, der er indstillet på skærpet konkurrence om spilletiden.

- Det har jeg det super godt med. Det har jeg savnet. Jeg ser frem til at blive presset mere i træningen og i kampsituationer. Det, tror jeg kun, hjælper mig. Det er en udfordring, som jeg glæder mig til, siger Jørgensen.

- Jeg vil gerne spille på et hold, som spiller med i toppen og nogle gange spiller med i Champions League. Det gør FC Midtjylland. Der er rigtig meget potentiale og pt. er det måske Danmarks bedste hold, fortsætter landsholdsspilleren, som for første gang skal væk fra de trygge rammer i Nordjylland.

- Det er mit første spring væk fra der, hvor jeg er vokset op. Men jeg føler mig klar til det og føler, det er nu, det skal ske. Jeg blev glad, da FC Midtjylland kom med et tilbud, og skal man tage springet, skal det være til en klub, som har noget at byde på, og det har FC Midtjylland, siger Stine Jørgensen.

Se også: Troelsen og Dalby nærmer sig EM

Hos FCM ser cheftræner Helle Thomsen frem til at råde over nyerhvervelsen.

- Det er et kæmpe scoop, at vi kan få Stine Jørgensen til FC Midtjylland. Det viser, at hun, ligesom Nycke Groot, har nogle værdier, hvor det ikke kun handler om økonomi. Hun er en rigtig spændende spiller, som vil passe godt ind i forhold til vores hurtige spil, lyder det fra træneren.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen