Pytlick siger farvel til to

Sofie Strangholt og Louise Lyksborg sendt hjem fra træningslejren med dårlig ryg og blodig finger

Sofie Strangholt er ikke ude af billedet til EM, men hun går glip af den vigtige optakts-turnering i Norge i weekenden. (Foto: Claus Bonnerup)
Sofie Strangholt er ikke ude af billedet til EM, men hun går glip af den vigtige optakts-turnering i Norge i weekenden. (Foto: Claus Bonnerup)

Sofie Strangholt og Louise Lyksborg er ikke med i flyet til Bergen, når Jan Pytlick i morgen tidlig sender truppen fra Sydfyn til Vestnorge.

Fuldstændig som forudsagt her på ekstrabladet.dk tidligere i eftermiddag når de to spillere ikke at blive spilleklar efter at have pådraget sig to helt forskellige skader.

Louise Lyksborg fik et dybt cut i kødet mellem venstre lille- og ringfinger under formiddagens træning og var noget forfærdet over den mængde blod, der blandede sig med harpiksen i den unge næve. Viborg-fløjen er efterfølgende blevet syet med fem sting på skadestuen i Svendborg.

Læs også:

Se også: Pytlick mangler allerede én

Stregspilleren Sofie Strangholt spillede trods rygproblemer fuldt skrald for Randers i Champions League søndag, og det fik ryggen det afgjort ikke bedre af. Efter besøg hos kiropraktoren mandag blev hun ordineret en pillekur, der skal tage sig af irritationen i den øverste del af ryggen – men kuren når ikke at gøre den stærke bagspiller kampklar til løjerne i Bergen i weekenden.

- De er begge sendt hjem i dag, og så må vi se, hvordan de har det efter weekenden. Sofie møder her i lejren igen mandag, når vi er hjemme fra Norge, og så må hun og vi der vurdere, om hun kan nå at blive klar til EM, siger Jan Pytlick.

Læs også:

Se også: Blodet flyder i Svendborg

I Louise Lyksborgs tilfælde går der typisk en uge, før man kan kaste og gribe igen - men stram tape kan gøre underværker.

- Jeg ved ikke, hvad jeg gør. Det kan ende med, jeg lader en plads stå åben, når jeg udtager truppen på tirsdag, siger landstræneren om pladsen på højre fløj, hvor Kristina Bille må være favorit til tjansen som førstevalg.

Spørgsmålet er desuden, hvor mange fløje Jan Pytlick ender med at nominere til den endelige trup, der skal spille i Serbien fra tirsdag den 4. december og frem.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen