Ny triumf for Niklas Landin

Den danske målvogter og Rhein-Neckar-Löwen tog tirsdag aften ligasejr nummer 13 i træk

GWD Minden-Rhein Neckar Löwen 23-26 (11-13)

Landsholdsmålmand Niklas Landin reddede Rhein Neckar Löwen, da topholdet var i store vanskeligheder mod GWD Minden med eks-Kolding-spiller Anders Oechsler.

Kampen stod og vippede ved 18-18, da danskeren snuppede et straffekast fra den ellers ret så træfsikre Aljoscha Schmidt.

Da løvernes islandske storskytte Alexander Pettersson straks efter scorede til 19-18 kom Niklas Landin og Co tilbage på vinderkurs og vandt den 13. sejr i lige så mange kampe.

Nu er der lagt op til topbrag næste onsdag, når de mange dobbelte tyske mestre THW Kiel, formentligt med René Toft Hansen tilbage i trøjen, kommer på besøg i Mannheim.

I Magdeburg var mål-Morten Olsen for en gang skyld kold og scorede kun to gange, da Hannover/Burgdorf tabte til Magdeburg med den danske målmandsvikar Kristian Asmussen.

Den 41 årige dansker, som faktisk i Top 3 over de ældste i Bundesligaen, stod i følge rapporterne fra Magdeburg en strålende kamp mellem stængerne.

Nederlaget betød, at Hannover/Burgdorf dumpede ned i stillingen, mens Magdeburg til gengæld avancerede til en delt 5. plads med HSV Hamburg med Hans Lindberg, som i aftes tabte ude til Göppingen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen