Dansk målmand spøger i Madrid

Bjerringbro Silkeborgs målmænd Jannick Green kan ikke få lov at gå i fred.

Først snuppede tyske Rhein-Neckar Löwen før denne sæson landsholdsmålmand Niklas Landin, og nu vil Champions League-finalisterne Atletico Madrid have fat i den nye landsholdsmålmand, Jannick Green.

Helst til sommer, men hvis midtjyderne ikke vil slippe ham før tiden, er den spanske storklub ifølge Ekstra Bladets oplysninger villige til at vente til sommeren 2014. Så vil den nye landsholdsmålmand være fri på markedet.

Midtjyderne har tidligere meldt ud, at det er slut med at slippe spillere i utide, hvilket bl.a. var tilfældet med Niklas Landin og kunne blive aktuelt, hvis THW Kiel fortsat vil hyre stortalentet Rasmus Lauge som afløser for franskmanden Daniel Narcisse.

- Jeg har endnu ikke overvejet, hvad jeg skal til den tid, siger Jannick Green, som ikke ønsker at snakke om en evt. henvendelse fra Atletico Madrid.

- Jo, der har været forskellige følere fra udenlandske klubber, men heller ikke mere. Der har ikke været noget konkret, siger Jannick Green, hvis agent, Peter K. Bertelsen ikke er mere meddelsom.

- Gode spillere får altid henvendelser, lyder tilbagemeldingen fra agenten, som tidligere har sendt den lange Nikolaj Markussen af sted til den spanske storklub.

Akut målmandsproblem
De tredobbelte Champions League-mestre har et akut målmandsproblem, da veteranen Jose Javier Hombrados, 40 år, er ude i mindst et halvt år med en korsbåndsskade.

Før sæsonstarten rejste Atletico Madrids anden klassemålmand, landsholdsmålmand Arpad Sterbik, til ærkerivalen Barcelona i protest over at have mange måneders løn til gode.

Da den konkursramte Kasper Hvidt foretrak at spille videre i KIF Kolding København frem for Atletico Madrid, fik nordmanden Magnus Dahl chancen efter at være kommet i overskud i Mikkel Hansens Paris Handball.

Med Jose Javier Hombrados' langtidsskadet har spanierne p.t. kun den bare 18-årige Antonio Diaz som andenmålmand, og da hverken Magnus Dahl eller teenageren ifølge Ekstra Bladets kilde anses som fremtidens målmænd, er Jannick Green kommet øverst på klubbens ønskeseddel.

At spanierne er villige til at vente, beviste klubben med Nikolaj Markussen. Den danske bagskytte fik lov at spille en sæson som lejesvend i Nordsjælland, inden træner Talant Dujshebaev havde brug for den lange uheldige dansker, som i øvrigt er ude igen med en skade efter netop at have holdt en pause efter en operation. Han er derfor tvivlsom til landskampene mod Argentina i næste måned.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen