Tvivl om Kasi-forklaring

Jesper ’Kasi’ Nielsen hævder formuen er tilbage

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen

Det er meget usikkert, om Jesper ’Kasi’ Nielsen har fået sine midler tilbage fra Skat kvit og frit, som han hævder. Ekstra Bladet kan afsløre, at Skat ifølge det officielle register stadig har båndlagt Jesper Nielsens midler gennem en såkaldt arrest. Det står i skærende kontrast til, at Jesper ’Kasi’ Nielsen i går sagde til BT, at alle arrester er ophævet.

Se også:

Se også: Kasi-Jesper: Min formue igen til disposition

Efter Kasi-Jespers udmelding har Ekstra Bladet gennemgået tingbøgerne for ham og familiens ejendomme, og her fremgår det, at han fortsat har en arrest hængende over hovedet på 80 mio. kr. Ekstra Bladet har endda ringet til Tinglysningsretten for at få bekræftet, at der ikke er sket ændringer i tingbøgerne, hvilket ikke er tilfældet.

Kasi-Jesper har kæret arrest-afgørelsen fra fogedretten i Glostrup til landsretten, hvor Kammeradvokaten har frist til november for at komme med indvendinger til sagen. Her kører sagen stadigvæk.

I går sagde Kasi-Jesper til BT:

– Jeg kan bekræfte, at alle arrester er hævet.
Det en dejlig følelse, og nu ser jeg frem til at komme videre med mit liv.

Enig med Skat
– Skat valgte at indefryse mine midler efter den målrettede hetz, Ekstra Bladet kørte på mig, min familie og AGK for at få et overblik over, hvilke aktiver vi reelt besad. Det har de nu fået, og vi er enige med Skat om at hæve arresten, da de er tilfredse med, hvad de har set, sagde Jesper Nielsen til sporten.dk

Men den forklaring sår en ekspert på området alvorlig tvivl om.

– Det er rigtig mærkeligt. Hvorfor så fastholde kæremålet i landsretten. At han bare siger, at den er ophævet, lyder rimelig underligt, siger Ulrik Rammeskow Bang-Pedersen, professor i blandt andet fogedret ved Københavns Universitet.

Han understreger, at en arrest ikke bare forsvinder.

– En arrest kan selvfølgelig forsvinde ved, at den bliver ophævet af landsretten, og den kan forsvinde, hvis Skat frivilligt giver afkald på den, men det tyder det ikke på, når de fastholder kæret og selv vil afgive kæreskrift, så det lyder helt mærkeligt, det han siger. Så skulle det være, hvis Jesper ’Kasi’ Nielsen har afværget den med en sikkerhedsstillelse – men hvor skaffer han lige 80 millioner kr.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Jesper Nielsen.

Se også:

Se også: AGK var en økonomisk ruin

1 af 2 - Hvor skaffer Jesper ’Kasi’ Nielsen lige 80 millioner, spørger en ekspert. (Foto: Rumle Skafte)
2 af 2 Foto: Jakob Jørgensen
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen