Svensk stjerne skifter til KIF

Kim Andersson fortsætter hos 'Hele Danmarks Håndboldklub'

Kim Andersson fortsætter alligevel sin karriere på dansk grund efter det kuldsejlede AGK-projekt (Foto: Jens Dresling)
Kim Andersson fortsætter alligevel sin karriere på dansk grund efter det kuldsejlede AGK-projekt (Foto: Jens Dresling)

Så er der gode nyheder til det nye danske håndboldprojekt, KIF Kolding København.

Den svenske superstjerne, Kim Andersson, har nemlig besluttet sig for at fortsætte i det ambitiøse jyske/københavnske håndboldprojekt. Det fortæller han til TV2.

- Efter at have vendt det frem og tilbage med familien, så tror jeg nu, at hvis alting går som det skal med kontrol og kontrakt, så spiller jeg for KIF København i næste sæson, siger Kim Andersson til sporten.tv2.dk

Se mere:

Se også: KIF København vil smadre alle de andre

Svenskeren mangler endnu at bestå lægetjekket, men der forventes ingen problemer med at gennemføre dette uden anmærkninger.

Det har hele tiden været KIF Kolding Københavns mål at få tilknyttet svenskeren, som stod uden klub, da AG København lukkede tidligere på sommeren, men det har ikke skortet på bejlere til svenskerens signatur, der altså ender på danske hænder.

Se også:

Se også: Håndboldstjerne angriber Kasi-Jesper

- Jeg har haft mange tilbud at være imellem. 6-7 konkrete interessante tilbud. Qatar gav mig et tilbud med mange penge, men jeg tænkte, at det er for langt væk fra familien. Jeg havde også et tilbud fra Barcelona, men det var også for langt væk. Jeg vil ikke flytte for langt fra Sverige. Der har også været mange svenske tilbud, men det er også vigtigt for mig at spille europæisk, siger højrebacken til sporten.tv2.dk.

Dermed begynder KIF for alvor at ligne en dansk håndboldklub, der kan spille med musklerne. Den svenske stjerne regnes for en af verdens allerbedste håndboldspillere.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen